Nainen pakeni kidnappaajiltaan manuaalivaihteiston ansiosta

Manuaalivaihteisto saattoi pelastaa yhdysvaltalaisnaisen hengen.

Yhdysvaltalainen Jordan Dinsmore, 20, koki elämänsä järkytyksen viime viikolla, kun kolme miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa kotipihassa. Dinsmore oli juuri palaamassa töistä ja nousemassa autostaan, kun miehet pakottivat tämän takaisin istumaan aseella uhaten.

Yhden miehen tarkoituksena oli hypätä ratin taakse, mutta manuaalivaihteisto pakotti muuttamaan suunnitelmia. Tässä vaiheessa yksi miehistä pakeni paikalta, jättäen kaksi muuta pohtimaan, miten tilanteessa tulisi toimia. Miehet pakottivat Dinsmoren ajamaan ja käskivät tätä suuntaamaan lähimmälle pankkiautomaatille.

Saavuttuaan automaatille, Dinsmore avasi turvavyönsä, jotta onnistui nostamaan rahaa nousematta autosta. Hän otti automaatista 300 dollaria, mutta päätti varmuuden vuoksi jättää turvavyön auki.

Dinsmore pohti vaihtoehtoja, joilla hän voisi selvitä tilanteesta hengissä ja loppujen lopuksi päätti hypätä liikkuvasta autosta – laittaen kuitenkin ensin vaihteen vapaalle. Auto jatkoi matkaansa rikolliset kyydissään, ja nämä pääsivät pakenemaan vasta, kun ilman kuljettajaa rullannut ajoneuvo törmäsi esteeseen.

Dinsmore sai ruhjeita jalkoihinsa ja hänen autonsa vaurioitui, mutta hän uskoo manuaalivaihteiston pelastaneen hänen henkensä.

Lähde: Autoblog

***

Audi-kuskilla meni kurvissa liian lujaa 0:26

Lue myös:

    Uusimmat