Nainen oli raskaana tietämättään – synnytti elokuisena päivänä kolmikiloisen vauvan täysin yllättäen: "Koko tilanne oli oikeastaan aika koominen"

Nainen oli raskaana tietämättään ja synnytti kolmekiloisen vauvan: ”isäsi tappaa sinut!” 2:03
Videolla tuore äiti ja isoäiti muistelevat päivää, joka muutti heidän elämänsä

Raskaudestaan täysin tietämätön texasilainen softballvalmentaja ja opiskelija kertoo synnyttäneensä kolmekiloisen vauvan.

Brittany Darilek, 22, kertoo, että hänelle oli yllättäen tullut kipeä olo ja vatsavaivoja viime elokuussa. Hänen äitinsä Sheila yritti lievittää tyttärensä kipuja, mutta harkitsi jo hätänumeroon soittamista Brittanyn olon huonontuessa.

Ensiapu ei kuitenkaan ehtinyt tutkimaan tilannetta, ennen kuin luonto otti vallan. Kivut yltyivät yllättäen niin pahoiksi, että lopulta nainen synnytti tyttövauvan. Omituista tarinassa on se, ettei Brittany edes tiennyt olevansa raskaana.

– Miten en voinut tietää, sitä on moni kysellyt, Brittany sanoo.

Hänellä oli koko raskauden ajan normaalit kuukautiset ja hän lihoi vain vähän alle seitsemän kiloa.

Vauhdikas synnytys

Kipujen aikana Brittany makasi kylpyammeessaan, kun yllättäen hän tunsi tarvetta ponnistaa. 

– Ponnistin kerran kovaa ja siinä hän oli, Madi, 52 senttimetriä ja täydellisen siniset silmät, Brittany muistelee.

Hänen olonsa oli saman tien tuntunut paremmalta.

– Koko tilanne oli oikeastaan aika koominen, Sheila puolestaan muistelee.

Brittany oli pyytänyt häntä nostamaan vauvan ylös ammeesta. Toisella kädellään tuore isoäiti oli yrittänyt pidellä lapsenlastaan ja toisella kuunnella hätänumeron ohjeita. Vauva oli vielä napanuoralla kiinni äidissä.

– Muistan sanoneeni Brittnaylle, että isäsi tappaa sinut, Sheila kertoo, miten oli ensijärkytykseltään suhtautunut yllättävään käänteeseen.

Vaikka kukaan ei tiennyt Brittanyn olleen raskaana, on Madista tullut perheen silmäterä. Madin isä, Brittanyn poikaystävä, oli myös ollut yllättynyt ja shokissa uutisesta, mutta iloinen uudesta vastuusta elämässään.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat