Nainen näytti rintansa Google Mapsissa – sai heti useita 5 tähden arvosteluja: "En koskaan ajatellut, että vierailisin tuolla, mutta nyt haluan"

Rintaansa esitellyt nainen keräsi pikkukylälle runsaasti arvosteluja.

Google Mapsissa sijaitseva pikkutie sai runsaasti viiden tähden arvosteluja tavanomaista villimmän videon ansiota. Google Mapsissa sijaitseva taiwanilaiskylä nousi uuteen arvostukseen, kun siellä vieraillut nainen paljasti rintansa kameralle, kertoo New York Post.

"Vaikuttaa ehdottomasti hyvin eläväiseltä alueelta"

Naisen rintakuva erottui selvästi muista kylän kuvista, jotka esittelivät muu muassa maaseutua ja työkoneita. Paikalliset vitsailivatkin, että lähtevät välittömästi tutustumaan kyseiseen paikkaan.

– En koskaan ajatellut, että vierailisin siellä, mutta nyt haluan. Se vaikuttaa ehdottomasti hyvin eläväiseltä alueelta, eräs kommentoija heitti.

Naisen henkilöllisyys ei selvinnyt. Häntä on kuvattu länsimaiseksi.

Google ehti jo poistaa videon

Koska "seksuaalisen" materiaalin esitteleminen ei ole Googlen palvelussa sallittua, Google ehti jo poistaa videon karttapalvelustaan. Seuraavaksi se aikoo tutkia, miten rintavideo ylipäätään pääsi julki.

Video elää kuitenkin jo omaa elämäänsä paikallisissa Facebook-ryhmissä.

MTV Digi kertoi aiemmin tänään Google Maps -karttamerkinnän aiheuttamasta ihmetyksestä Kauhajoella. Karttaan merkitty "suihinottoautomaatti" hämmensi sekä paikkakuntalaisia että sosiaalista mediaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja