Nainen luuli saaneensa ruokamyrkytyksen – vessanpöntöllä paljastui käsittämätön yllätys

Isä auttoi lapsensa maailmaan hotellin parkkipaikalla 1:52
Toinen amerikkalaisisä auttoi vaimoaan synnyttämään parkkipaikalla, kun vauva ei malttanut odottaa sairaalaan asti.

Yhdysvalloissa Keyportissa asuva pariskunta sai kokea elämänsä yllätyksen, kun vatsanväänteiden syyksi paljastui raskaus, kertoo New Jersey News 12 -kanava.

Maaliskuun 28. päivän vastaisena yönä Patricia Crawford ei nukkunut. Nainen oli vakuuttunut, että hänellä on ruokamyrkytys. Vessanpöntöllä kuitenkin paljastui, että kyse ei ollut ruokamyrkytyksestä, vaan jostain paljon suuremmasta – yllätysraskaudesta.

– Kun pääsin takaisin vessaan, vauva luiskahti yhtäkkiä ulos, Patricia kertoo.

Hän oli ymmärrettävästi järkyttynyt. Patricia ei miehensä Evan Darraghin kanssa ollut tiennyt odottavansa perheenlisäystä, vaikka he olivat yrittäneet lasta jo jonkin aikaa. He eivät olleet osannut varautua vauvan tuloon: kotoa ei löytynyt mitään vauvantarvikkeita.

– Se oli kuin aikainen aprillipila, aviomies Evan luonnehtii yhdysvaltalaiskanavan haastattelussa.

Raskaus ei aiheuttanut oireita

Patricia kertoo, ettei raskaus ollut aiheuttanut hänelle erityisempiä oireita. Ennen yllätyssynnytystä hän oli kärsinyt vatsanväänteistä silloin tällöin.

Viimeisen vuoden aikana Patrician fokus oli ollut hänen isänsä yllättävässä kuolemassa.

– Se oli selviämistä päivä kerrallaan. Pidin itseni mahdollisimman kiireisenä, ympäriinsä viilettäen, Patricia muistelee.

Elämän ympyrä sulkeutui

Kaikista ihmeellisimmän tarinasta tekee se, että Patrician ja Evanin poika syntyi päivälleen vuosi isoisänsä poismenon jälkeen. Patrician isän mukaan nimetty William James syntyi kello viisi aamuyöllä – samaan aikaan kuin säntillisellä William James vanhemmalla oli tapana pistää herätyskellonsa soimaan vielä eläessään.

– Siskoni sanoi, että on kuin isäni olisi tullut taivaasta ja sanonut, että enää et ole yksin maalikuun 28. päivä. Ja se on todella paras asia maailmassa, Patricia sanoo.

Odottamaton vauva oli alkushokista huolimatta täydellinen yllätys.

– Hän on täydellinen, Patricia sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat