Teiniäidin uskomaton yllätyssynnytys: ”Äiti, ethän ole vihainen, sain juuri vauvan – se on keittiön pöydällä”

Teiniäiti halusi jakaa tarinan tyttärensä syntymästä. Oudoista kivuista kärsinyt tyttö sai helmikuisena päivänä kauhukseen havaita, että oli synnyttämässä.

”Äiti, ethän ole vihainen. Sain juuri vauvan, se on keittiön pöydällä”.

Näin on otsikoitu teiniäiti Emma Croftswilsonin kertomus äitiydestä Essentialbaby-sivustolla. Croftswilson halusi jakaa tarinan tyttärensä syntymästä; kirjoitus oli osa Stuff-sivuston kirjoitustehtävää.

Kaikki alkoi, kun Croftswilson oli yksin kotona helmikuussa 2016. Hänellä oli kipuja, joiden syytä hän ei ymmärtänyt. Kauhukseen Croftswilson sai havaita, että hän oli synnyttämässä. Vauva tuli maailmaan noin kolmelta iltapäivällä.

– Kun tyttö oli syntynyt, ensireaktioni oli kääriä hänet pyyhkeeseen ja varmistaa, että hän on turvassa. Tarkistin hänen ilmatiensä varmistaakseni, että hän hengitti, ja leikkasin sitten napanuoran keittiösaksilla, uusiseelantilainen Croftswilson kuvaa.

Sitten Croftswilson tekstasi äidilleen. Sekavassa tilassa tuotettu viesti sisälsi tekstin: ”Äiti, ole kiltti, älä ole minulle vihainen. Sain juuri vauvan enkä tiedä, mitä tehdä, ole kiltti ja auta”.

Äiti soitti Croftswilsonille välittömästi ja ihmetteli, mistä tämä puhuu. Varmistuttuaan siitä, että synnytys oli todellinen tapahtuma, äiti kysyi, missä vauva on ja miksei se itke.

– Vastaukseni oli ”se on keittiön pöydällä, äiti”, Croftswilson muistaa.

Äiti ryntäsi kotiin ja kohtasi lapsenlapsensa ensimmäistä kertaa. Hän purskahti itkuun. Kun Croftswilsonin isä saapui kotiin, hänkin sai yllättyä suuresti.

– Ensimmäinen asia, mitä hän sanoi, oli ”katso, täällä on vauva. Kenen vauva tämä on?” Kun kaaos hellitti, ambulanssi tuli hakemaan minut sairaalaan varmistamaan, että kaikki on hyvin.

Päivää hän kuvaa kaoottisimmaksi ja jännittävimmäksi elämässään.

Vauva ristittiin Hannah-Marieksi. Hän oli täysin terve ja painoi syntyessään 2,9 kiloa.

– Tänäkin päivänä hän on onnellinen ja aivan terve!

8:32

10:21

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja