Nainen kolhi alapäänsä vesiskootterilla: "Melkein kuin hänen jalkojensa välissä olisi ollut greippi"

0:48
Tämä nainen puolestaan loukkaantui vetovarjo-onnettomuudessa – lantio ja leuka murtuivat

Nainen sai jättimäisen mustelman intiimialueelleen sen jälkeen, kun kolhi itseään vesiskootteriajelulla.

Vesiskootterilla vapaa-aikaansa viettäneen naisen saama mustelma paisui sellaisiin mittoihin, että hänestä kirjoitettiin tapausraportti lääketieteelliseen BMJ-julkaisuun. Nainen joutui onnettomuuteen vesiskootterillaan, mikä johti jättimäisen hematooman eli mustelman syntyyn. Hematoomassa verta vuotaa ihon alle.

Pystyi tuskin kävelemään

Nainen oli ollut kesällä 2018 ajamassa vesiskootterilla, kun hän putosi sen päältä ja osui samalla skootterin ohjaustankoon. Nainen hakeutui ensiapuun ja sai hoitoa vammaansa, joka tässä vaiheessa oli vain isohko mustelma.

Kolme päivää myöhemmin nainen ilmaantui Professional Brooklyn Gynecological Services -terveysasemalle. Hän pystyi tuskin kävelemään. Syykin oli selvä: hänen vammansa oli tuottanut 12-senttisen hematooman vulvan alueelle.

– Se oli melkein kuin hänen jalkojensa välissä olisi ollut greippi, lääkäri ja raporttia kirjoittanut Marashi Amir kertoi haastattelussa.

– Se oli melko suuri hematooma, todella syvä, eikä hän kyennyt kävelemään.

Oli huolissaan alapään arpeutumisesta

Hematooma tyhjennettiin kirurgisesti.

– Hänen epämukava olonsa poistui heti leikkauksen jälkeen, lääkäri kuvaa.

Nainen oli aluksi huolissaan alapäänsä arpeutumisesta leikkauksen vuoksi, mutta tämä vältettiin toimenpiteen suunnittelulla.

– Vaginansisäinen lähestymistapa tuotti ylivertaisen esteettisen tuloksen, jossa vulvaan ei tullut lainkaan arpea, lääkäri muotoilee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja