Mies hoiti selkäkipua omalla siemennesteellään – oli kehittänyt "innovatiivisen hoidon" itsenäisesti

5:19
Kokeile selkätreeniä! Tällainen on terve selkä -jumppa

Irlantilaislääkäreiden raportin mukaan mies hoiti kokemaansa selkäkipua omalla siemennesteellään.

33-vuotias mies luuli keksineensä avun selkäkipuunsa. Sen sijaan hän päätyi lääkäreiden tapausraporttiin ongelmansa erikoisuuden vuoksi. Irlantilaislääkäreiden raportin mukaan mies hoiti kipua omalla siemennesteellään.

– Se ei vaikuta toimineen, Gizmodo-sivusto vitsailee.

Saapui lääkäriin selkäkivun vuoksi

Mies hakeutui lääkäriin piikitettyään siemennestettä käteensä 1,5 vuoden ajan. Hän ei kuitenkaan hakenut apua kätensä vuoksi – sen sijaan mies valitti äkisti alkanutta, vaikeaa alaselkäkipua. Hän kertoi nostaneensa kolme päivää aiemmin painavaa, teräksistä esinettä.

Miehellä oli aiemminkin ollut selkäkipuja.

Tarkastuksen aikana miehen kädestä löytyi punottava ja turvonnut alue. Alue oli kovettunut, ja kuvauksissa havaittiin, että ihon alle oli päätynyt ilmaa.

Oli pistänyt itseensä kolme "annosta" siemennestettä

Mies myönsi lääkärille, että oli injektoinut itseensä omaa siemennestettään neulalla, jonka osti netistä. Viimeksi hän oli pistänyt itseensä kolme "annosta", jotka olivat päätyneet sekä lihaksistoon että verenkiertoon.

– Potilas kertoi, että oli injektoinut itseensä suonensisäisesti omaa siemennestettään innovatiivisena metodina selkäkivun hoitoon. Hän oli kehittänyt tämän "hoidon" itsenäisesti, ilman lääketieteellistä neuvontaa, raportti toteaa.

Kokemattomien ei pitäisi pistää itseään

Mies jäi sairaalahoitoon. Kun selkäkipu parani, hän poistui sairaalasta.

– Tämä on ensimmäinen raportoitu tapaus, jossa siemennestepistosta käytetään lääketieteellisenä hoitona, Adelaide and Meath Hospital -sairaalan lääkärit kirjoittivat tapauksesta.

Lääkäreiden mukaan kokemattoman pistäjän ei pitäisi tehdä suonensisäisiä pistoksia – varsinkaan siinä tapauksessa, että kehoon pistetään ainetta, jota sinne ei pitäisi pistää.

Lähteet: Imj.ie, Gizmodo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja