Nainen keksi ihanan keinon, jolla sai talteen syöpään kuolevan äitinsä suukot: ''Vaalimme hänen suukkojaan päivittäin''

2:07
Osaston ylilääkäri Petteri Hervonen HUS Syöpäkeskuksesta kertoo, millaisia ovat rintasyövän oireet. 

Nainen huomasi sairaan äitinsä tavan jättää huulipunapapereita lojumaan ja päätti ikuistaa ne koskettaviksi muistoesineiksi.

Julie Skaggs-Campbellin äiti oli sairastanut rintasyöpää jo kymmenen vuoden ajan. Noin puoli vuotta ennen äitinsä menehtymistä tytär huomasi tämän tavan jättää huulipunatahraisia nenäliinoja ympäriinsä.

– Pyysin häntä käyttämään yhtä nenäliinaa useamman kerran ja antamaan ne minulle säästettäväksi. Näin minulla olisi hänen suukkonsa ikuisesti! Julie Skaggs-Campbell kertoo Love What Matters -Facebook-sivustolla.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Julien äiti ihastui ideaan ja toimi tyttärensä pyytämällä tavalla.

– Ensimmäisenä jouluna äidin menehtymisen jälkeen kehystin nenäliinat ja annoin ne lahjaksi sisaruksilleni ja lapsilleni. Nyt vaalimme hänen suukkojaan päivittäin!

Postaus kosketti monia

Monet kommentoijat ovat postauksen inspiroimana jakaneet omia muistojaan menehtyneistä rakkaistaan. Jotkut ovat myös lähettäneet kuvia vastaavista muistoesineistään.

– Kehystin 20 vuotta vanhan kirjeen isoäidiltäni ja laitoin sen seinälle. Hän lähetti kirjeen minulle, kun olin vasta 16-vuotias. Olen kiitollinen, että minulla on muistutus siitä, miten paljon hän minua rakasti, eräs kommentoija kirjoittaa.

Love What Mattersin postaus on kirvoittanut jo yli 2 500 kommenttia, joissa ihmiset muistelevat läheisiään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja