Näin tiedät, feikkaako nainen orgasmin

Moni nainen teeskentelee orgasmin. Näin tiedät, onko kumppanisi yksi heistä.

Naisen orgasmin on salaperäinen asia. Kaiken lisäksi moni nainen teeskentelee hekuman kumppanilleen. Jo tutkimustulokset antavat viitteitä siitä, että joskus nainen haluaa vain miellyttää kumppaniaan teeskentelemällä nautintonsa.

Äskettäin julkaistun National Survey of Sexual Health and Behaviourin mukaan 85 prosenttia miehistä kertoi kumppaninsa saaneen orgasmin yhdynnän aikana, kun taas naisista orgasmin kertoi saaneensa vain 64 prosenttia. Tämä viittaa siihen, että kaikki orgasmit eivät suinkaan ole aitoja.

Paras keino selvittää, feikkaako nainen orgasmin, on selvittää, minkälainen on aito orgasmi. Orgasmin merkkejä ovat kiihtyvä hengitys, kehon lämpötilan nousu ja sydämen sykkeen nopeutuminen, lihasten jännittyminen, vatsalihasten jännittyminen ja lantion alueen liikahdukset.

Orgasmin aikana naisen vagina ja kohtu supistelee keskimäärin 10-15 kertaa. Supistukset ovat niin nopeita, että ne saavat koko kehon värisemään. Supistukset vaikuttavat moniin lihaksiin naisen vartalossa, aina käsistä kaulaan ja kasvoihin saakka. Jopa naisen varpaat voivat kipristellä orgasmin aikana.

On epätodennäköistä, että nainen pystyy teeskentelemään orgasmiin liittyvät nopeat supistukset yhdessä kehon muiden muutosten kanssa. Nautinnosta värisevä nainen siis tuskin teeskentelee orgasmiaan.

Yliampuva kirkuminen ja muut aikuisviihteestä tutut niksit voivat kuitenkin viitata teeskentelyyn. Moni mies on hankkinut tietonsa seksistä aikuisviihdettä katsomalla ja yhtä moni nainen tietää tämän. Äänekäs voihkiminen voi siis olla vain naisen tapa peitellä sitä, ettei hän tällä kertaa päässytkään hekuman huippuun.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja