Mainos

Näin syntyy koirakaverille kunnon juhlat!

Kun hankit hyvät raaka-aineet ja päästät mielikuvituksen lentoon, on nelijalkaisen ystäväsi juhlat valmiina alkamaan! Järjestä juhlat lemmikkisi syntymäpäivän, nimipäivän, hyvän näyttely- tai koemenestyksen kunniaksi – tai kutsu koiralliset kaverit kylään muuten vaan.

Tuoreiden kotimaisten koiranruokien valmistajan Best-In Oy:n t laatu- ja kehityspäällikkö Reija Hoffren neuvoo kuinka valmistat juhlat, joissa varmasti popsitaan viimeinenkin murunen:

– Varaa kutakin koiravierasta kohti vähintään 2-3 erilaista herkkua. Valinnan varaa laadukkaissa kotimaisissa makupaloissa on runsaasti, sillä tarjolla on jo monelle tuttuja possunkorvia, possunsaparoita, herkkuluita, possunsydäntä tai vaikkapa saparonpaloja.

Tuotteen alkuperän tarkistaminen kannattaa, sillä Hoffren kertoo, että laadukkaimmat makupalat on valmistettu hitaasti uunissa kypsentämällä ilman lisä- ja väriaineita tuoreista suomalaisista raaka-aineista. Näin tuotteissa säilyy paitsi houkuttelevat aromit, myös arvokkaat ravintoaineet. Herkkujen määrä on ohjeellinen, sillä se riippuu makupalan laadusta ja koiran koosta.

Erityisen herkullisen juhlakattauksen saat käyttämällä valmiiksi annosrasioissa olevia kotimaisia tuoreaterioita, joiden koristeluun makupaloja voi myös käyttää. Näin vieraille riittää syötävää, mutta myös hieman haastetta hampaille rapeiden makupalojen muodossa.

Kauniisti asettelemalla makupaloista ja tuoretuotteista saa näyttävän kattauksen, joka kelpaa taatusti kaikille vieraille.

Lisätietoja: www.best-in.fi

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja