Mainos

Koiran kanssa piknikillä: Pakkaa nämä mukaan

Kesä keikkuen tulee ja sen mukana ihanat piknikretket ystävien kanssa puistoon tai rannalle. Koiraystävää ei jätetä yksin kotiin, vaan se otetaan mukaan vapaapäivän viettoon.

Rento yhdessäolo, kuulumisten vaihto, yhteiset leikit ja herkuttelu tekevät piknikretkestä onnistuneen. Omien herkkujen lisäksi ruokakoriin pakataan Best-In Oy:n kotimaisia ruokia ja makupaloja myös karvaisten kavereiden makuun. Hellesäällä on lisäksi muistettava huolehtia koirakavereiden nestetasapainosta neuvoo laatu- ja kehityspäällikkö Reija Hoffrén .

Piknikretken kestäessä aamusta iltaan on koirakaverille hyvä varata kylmälaukkuun mukaan yksi tuoreateria, kotimaisia makupaloja sekä juotavaksi vettä. Tuoreet rasiassa olevat kotimaiset Kotoisa -annosateriat sopivat hyvin piknikretkelle.

Koira voi syödä aterian suoraan rasiasta, minkä jälkeen rasiaa voi käyttää vesikuppina. Rasiaan jäävät ruuanmurut antavat veteen makua ja houkuttelevat näin koiraa juomaan. Mieluisia makupaloja ovat kotimaiset kuivatut possunkorvat joko kokonaisina tai suikaleina, possunsaparot ja possuherkku.

Makuvesi houkuttelee juomaan

Jos on kovin kuumaa ja leikit rajuja eikä koira mielestäsi juo riittävästi, ”makuvesi” on hyvä konsti houkutella koira juomaan riittävästi. Piknikillä se on helppo valmistaa nopeasti esimerkiksi kuivista makupaloista.

Lisää possuherkku palasia veden sekaan ja anna maustua hetken. Uunissa paahdettu possunherkku maustaa veden houkuttelevaksi ilman keinotekoisia lisäaineita.

Auringon laskiessa ja illan viiletessä piknikeväiden viimeiset rippeet ovat löytäneet tiensä niin emäntien, isäntien kuin koirienkin vatsaan. On mukavan raukea olo, kotimatka voi alkaa

Lisätietoja: www.best-in.fi

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja