Näin Saku Salinin paluuta Salatut elämät -sarjaan kommentoitiin sosiaalisessa mediassa: "Vuoden sykähdyttävin TV-hetki"

Saku Salinin yllättävä paluu Pihlajakadulle herätti Salkkarit-faneissa innostusta.

Jasper Pääkkösen esittämä Saku Salin palasi yllättäen Salkkarit-tunnelmiin uudessa Pihlajasatu-jaksossa.

Pääkkösen esiintyminen nähtiin aivan jakson lopussa, kun Venla Saartamon esittämä Miia soitti Sakulle ja kyseli, saapuuko tämä Aleksin ja Hannan häihin. Saku asteli kuvaan ja yllätti Miian sekä Pihlajasadun katsojat kesken puhelun.

Sosiaalisessa mediassa Sakun paluu sai tervetulleen vastaanoton. Saku ja Miia olivat monen fanin suosikkihahmoja heidän ollessa mukana sarjassa vuoteen 2002 asti. Sakun paluu kirvoitti lukuisissa faneissa innostuneisuutta.

– Game of Thrones, Chernobyl, Stranger Things ja mitä näitä nyt on... Vuoden sykähdyttävin TV-hetki Saku Salinin paluu. Heittämällä, yksi fani hehkutti.

– MITÄ!!!! TEKIKÖ SAKU COMEBACKIN?????! EN KESTÄ!!!! Toinen innostui.

– Saku Salin! En voi uskoa, vihdoin Miia ja Saku yhdessä jälleen, kolmas ihannoi

– Avasin telkkarin sattumalta ja siellä oli Jasper Pääkkönen Saku Salinina vuonna 2019 kuvatussa uudessa Salkkarit-spinoffissa. Tätä en kuvitellut näkeväni! Neljäs hämmästeli.

Pihlajasatu-sarjassa seurataan Salatuista elämistä tuttujen hahmojen elämää vaihtoehtoisessa todellisuudessa, jossa hahmoilla on ollut Salatuista elämistä poikkeavia kohtaloita.

Pihlajasadun 10-osainen toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 24. kesäkuuta MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat