Näin pukeutuu ihastuttavan elegantti Reese Witherspoon, ota mallia!

Reese Witherspoon, 37, on elegantti ja varma pukeutuja.

Näyttelijä Reese Witherspoon, 37, aloitti uransa bikinimallina. Hänen kuuluisimpia elokuviaan on vuonna 2001 ilmestynyt komedia Blondin kosto. Elokuvan jatko-osasta hän tienasi 15 miljoonaa dollaria ja olikin ansioidensa ansiosta yksi parhaiten ansaitsevista naisnäyttelijöistä.

Witherspoon on esiintynyt myös elokuvissa Amerikan psyko, Julmiaaikeita, ja Sweet Home Alabama.Walkthe Line -elokuvassa Witherspoon esitti kuuluisan countrymuusikko JohnnyCashin vaimoa ja sai roolistaan Oscarin.

Uransa alkutaipaleella erikoisiin muotivalintoihin sortunut Witherspoon on nykyään punaisella matollaelegantti ja varma pukeutuja, joka ei tee ylilyöntejä. AVA kokosi yhteen kuvagallerian Witherspoonin tyylistä!

Jospa se vain olisi totta -elokuvassa yksinäinen maisema-arkkitehti David törmää talossaan Elizabethiin (Witherspoon), joka väittää olevansa talon omistaja. Hämmästyksekseen pari saa todeta Elizabethin olevan eräänlainen henkiolento. Salaisuuden selvittämisen myötä Davidin ja Elizabethin suhde syvenee rakkaudeksi...

AVA Elokuva: Jospa se vain olisi totta pe klo 21.00!


AVA/Maria Aarnio

Lähde: Wikipedia

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja