Näin pilaat hyvän suhteen: Yhdeksän tapaa karkottaa mies

Hyvin alkaneen suhteen voi pilata monella tavalla. Liika innostus, epävakaa käytös ja häähulluus voivat pelottaa miehen muualle.

Youtango.com listasi yhdeksän asiaa, jotka saattavat pelottaa miestä niin, että suhde kariutuu.

Lapsista jauhaminen (kun niitä ei vielä ole)

Tulevien lastensa nimeäminen ennen raskaana olemista on miehien mielestä pelottavaa. Älä siis kysele poikaystävältäsi, miten nimeäisitte yhteisen lapsenne, jos ette vielä edes suunnittele perheen perustamista. Ajatuskin lapsesta saattaa pelottaa miehen, jolle lapsen saaminen tarkoittaa ikuista sidettä sinuun.

Häähullu nainen

Avioliitosta haaveilu liian aikaisessa vaiheessa voi tuhota suhteen. Vaikka mies ei haaveilisi suhteen alkuaikoina sormusten hankinnasta, ei ajatus avioliitosta ole poissuljettu. Älä kuitenkaan painosta miestä. Vaikka prinsessaunelmat ovatkin seuranneet sinua lapsuudesta aikuisuuteen, säästä intosi ystävättärillesi.

Yletön rakkauden osoittaminen

Ethän kiiruhda kertomaan rakkaudentunnustuksia liian ajoissa. Liika innostus voi tappaa hyvin alkaneen suhteen. Mies voi pitää sinua ylitunteellisena tai jopa vinksahtaneena, jos puhut liian vahvoista tunteista heti tavattuanne.

Juoruja sisältävät tyttöjen illat

Lähestyvä tyttöjen ilta voi saada miehen varpailleen. Jos kyse on tavallisesta illanvietosta, asia on ok. Ystävien tapaaminen riidan jälkeen voi sen sijaan olla miehen mielestä kiusallista. Tämän illan jälkeen näet koko ystäväpiiri tietää, minkälainen idiootti mies on riidellessään. Naisethan jakavat keskenään kaiken.

Sanonta "meidän täytyy jutella"

Sanonta "meidän täytyy jutella" ei voi tietää mitään hyvää. Mies kuvittelee, että jutteleminen tarkoittaa, että hän on tehnyt jotakin väärin. Jotta miehen ei tarvitse elää pelossa, alusta tuleva puheenaihe.

Jatkuva tekstiviestittely

Jatkuva tekstiviestien lähettäminen voi uuvuttaa miehen. Miehestä voi olla pelottavaa nähdä, että puhelimessa on lukuisia vastaamattomia puheluita ja viestejä, vaikka näitte aivan vastikään. Jatkuva tekstittely osoittaa, että olet joko epävarma tai läheisriippuvainen.

Rajut mielialanvaihtelut

Iloisesta raivoihin alta aikayksikön muuttuva nainen pelottaa miestä. Hän ei ole tottunut mielialavaihteluihin, koska ei joudu itse kärsimään moisesta. Yritä siis hillitä itsesi, jos tapanasi on muuttua alta aikayksikön käsilaukulla poikaystävääsi mukiloivaksi raivottareksi.

Entisistä puhuminen

Ex-poikaystävistä puhuminen ei kuulu parisuhteeseen. Kukaan mies ei halua viettää liikaa aikaa puhuen toisista miehistä. Aiemmista suhteista on sopiva puhua, mutta vain kavereiden kesken. Ethän halua, että mies kuvittelee sinun vertailevan häntä toisiin miehiin?

Naiset, joilla ei ole ystäviä

Poikaystävä on pelkkä poikaystävä. Ystävän roolia hänen ei kuulukaan ottaa. Vaikka olisit kuinka rakastunut tahansa, pidä huoli että sinulla on ympärilläsi myös oikeita ystäviä. Säilytä itsenäisyytesi ja ymmärrä, että jokainen tarvitsee monenlaisia ihmisiä ympärilleen. Mies ei voi olla rakastaja, luottoystävä, viihdyttäjä ja aviomies samaan aikaan.

MTV3/Helmi

Lähde: yourtango.com

Lähde: Shutterstock/Katrina Brown/Maridaw/Konstantynov

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja