Näin pidät kipinää yllä parisuhteessa – viisi inspiroivaa treffi-ideaa

Pitkässä parisuhteessa romanttiset yllätykset ovat aina paikallaan. Mitäpä jos yllättäisit kumppanisi viemällä hänet vähän erilaisille treffeille?

Parisuhde voi helposti muuttua arkiseksi, ellei välillä pidä hauskaa. Treffeillä käyminen piristää suhdetta, ja välillä voi kokeilla tehdä jotain erilaista. Grandparents.com listasi inspiroivia treffi-ideoita.

1. Toteuttakaa ensitreffinne uudestaan

Muistatko vielä ensitreffinne? Millainen musiikki soi, mitä söitte, minkä elokuvan katsoitte, mitä sinulla oli päälläsi? Mitäpä jos palauttaisit illan mieleesi pienimpiäkin yksityiskohtia myöten, ja veisit hänet romanttiselle aikamatkalle suhteenne alkuaikoihin.

2. Karaoke

Mikäpä olisi romanttisempaa, kuin laulaa rakkaalleen hänen lempilaulunsa. Tai miten olisi pieni duetto? Karaokessa ei tarvitse olla täydellinen laulaja. Tärkeintä on, että on hyvä tunnelma, ja karaokessa tunnelma on usein katossa.

3. Viinin- tai oluenmaisteluilta

Viinin ystävää ilahduttaa ilta laatuviinien seurassa. Viininmaisteluita järjestetään niin ravintoloissa kuin viiniseuroissakin. Myös pienpanimo-oluiden suosio kasvaa hurjaa vauhtia, ja monissa olutravintoloissa järjestetään oluenmaisteluiltoja.

4. Yhdessä tehty illallinen

Jos rakastatte molemmat ruoanlaittoa, mikä voisi olla mukavampaa kuin loihtia yhteinen unelmaillallinen? Voitte jakaa vastuualueet vaikka niin, että toinen tekee alkuruoan ja jälkiruoan, kun toinen keskittyy pääruokaan. Mikään ei myöskään estä tekemästä kaikkea alusta loppuun yhdessä. Jos haluatte lisäjännitystä iltaan, voitte tehdä illallisesta myös leikkimielisen kilpailun. Häviäjä hoitaa tiskit!

5. Näköalaillallinen

Romanttinen illallinen on aina ihana idea, mutta vielä ihanampi se on, jos illallista pääsee nauttimaan luomoavan maiseman äärelle. Kesäaikaan piknikin voi järjestää luonnon helmaan vaikkapa järven rannalle. Talvella tunnelmaa voi tavoitella hyvällä näköalalla varustetussa ravintolassa.

Haluttomuus harmina – kuinka säilyttää kipinä?

Katso seksuaaliterapeutti Jouni Pölösen haastattelu Studio55.fi-lähetyksessä.

25:24

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja