Näin palautat kipinän parisuhteeseen!

Onko suhteesi muuttunut tylsäksi ja kankeaksi? Lue, millä keinoin rikot rutiinit ja voit palauttaa kaivatun kipinän takaisin!

Tämä on kaikille tuttua: suhde muuttuu liian mukavaksi ja yhtäkkiä koko parisuhde meneekin samaa kaavaa eikä tunnu enää yhtä jännittävältä kuin aiemmin. Muutamalla pienellä kikalla saat kuitenkin palautettua kipinän suhteeseesi!

Romanssi kehiin

Suhteen pari ensimmäistä kuukautta ovat taattua ilotulitusta ja romantiikkaa, mutta ajan myötä huomionosoitukset hiipuvat. Pienet romanttiset eleet ovat kuitenkin elintärkeitä suhteelle, joten kiinnitä huomiota kumppaniisi jatkossakin. Seksiä ei tarvitse harrastaa päivittäin, mutta pidä huolta, että suutelet puolisoasi usein tai pidät vaikka kädestä kiinni. Pienetkin kosketukset lisäävät kipinöintiä välillänne.

Suosi spontaanisuutta

Pienet eleet, jotka osoittavat, että ajattelet kumppaniasi, ovat takuuvarma hitti huushollissanne. Kokkaa vaikka rakkaasi lempiruokaa yllätykseksi ja huomaat, että siitä on iloa teille kummallekin.

Vaihtakaa maisemaa

Viikonloppureissu maalla tai mökillä vie suhteenne hetkeksi kauas totutuista kuvioista. Rutiinien rikkominen ja uusien asioiden kokeileminen yhdessä piristävät suhdettanne. Rennot kävelylenkit maaseudulla antavat mahdollisuuden keskustella ja ehkäpä muistatte taas, miksi toisiinne rakastuitte.

Deittailkaa

Kuherruskuukauden loputtua saatatte huomata toistavanne samaa kaavaa viikonloppuisin. Tilaatte pizzaa ja tuijotatte samoja ohjelmia televisiosta viikosta toiseen. Lempiohjelmien katselu on toki hauskaa ajanvietettä, mutta rikkokaa rutiineja edes silloin tällöin ja tälläytykää kunnolla treffi-iltaa varten. Menkää ravintolaan yhdessä ja nauttikaa toistenne seurasta!

Revitelkää rooleilla

Roolileikkejä voi leikkiä muuallakin kuin makuuhuoneessa. Leikkikää treffi-iltanne aikana, että olette ensimmäisillä treffeillänne. Kun esitätte toisenlaista roolia koko illan, löydätte ehkä toisistanne uusia ja hauskoja puolia.

Välttäkää riitoja

Kaikki parit riitelevät toisinaan, mutta yrittäkää välttää tilanteiden riistäytymistä käsiin. Kunnioittakaa ja kuunnelkaa toisianne. Älkää jättäkö kiistaa koskaan selvittämättä.


LUE MYÖS:

AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja