Näin näyttävästi malli Gisele Bundchen tukee miestään

Malli Gisele Bundchen pyytää ystäviltään apua, jotta hänen miehensä pärjäisi hyvin ensi sunnuntain Super Bowl -ottelussa, Female First uutisoi.

Malli Gisele Bundchen on pyytänyt ystäviään ja perhettään rukoilemaan miehensä Tom Bradyn puolesta, jotta hän tuntisi olonsa itsevarmaksi, terveeksi ja vahvaksi, kun hän pelaa sunnuntaina Super Bowl -ottelussa. Bundchenin miehen joukkue New England Patriots pelaa tuolloin New York Giantsia vastaan.

Bundchen haluaa olla miehensä tukena ja toivoo sitä myös lähipiiriltään.

– Rakkaat ystäväni ja perheeni. Seuraava sunnuntai tulee olemaan hyvin tärkeä päivä mieheni elämässä. Hän ja hänen tiiminsä on työskennellyt ankarasti päästäkseen tähän pisteeseen ja nyt he tarvitsevat enemmän kuin koskaan ennen positiivista energiaanne, jotta he voivat toteuttaa unelmansa ja voittaa Super Bowlin. Kiitos rakkaudestanne ja tuestanne. Pyydän teitä ystävällisesti liittymään mukaan tähän positiiviseen ketjuun ja rukoilemaan hänen puolestaan, Bundchen kirjoittaa New York Post -lehteen.

Brasilialaiskaunotar on ollut naimisissa NFL-pelinrakentajan kanssa kolme vuotta. Heillä on kaksivuotias poika Benjamin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja