Näin laihdut 10 kiloa pukeutumalla oikein

Oikeanlaisilla asuvalinnoilla voi parhaimmillaan kiinnittää huomiota oman vartalon parhaimpiin puoliin – ja näyttää jopa kymmenen kiloa tavallista hoikemmalta!

Maailmantähtiä stailanneet Phillip Bloch ja Nicole Chavez kertoivat omat vinkkinsä siihen, kuinka oikeanlaisella vaatetuksella ja tarkkaan valituilla asusteilla voi luoda mielikuvan jopa kymmenen kilon hoikistumisesta. Poimi vinkit!

Panosta oikeanlaisiin alusvaatteisiin

Muotoilevat alusasut ovat mitä parhain keino vyötärömakkaroiden piilottamiseen.

– Muotoilevat alusasut tasoittavat ja muotoilevat, mutta auttavat myös säilyttämään paremman ryhdin. Muotoilevat alusasut auttavat hahmottamaan muodot paremmin, huippustylisti Phillip Bloch kertoo.

Ammattilaiset kehottavat sijoittamaan myös korkeavyötäröisiin muotoileviin shortseihin. Shortsimalliset alusvaatteet muotoilevat sekä lantiota että vatsaa ja reisiä.

– Toisaalta ei kannata ostaa liian tiukkoja vaatteita alusasun päälle. Ostamalla yhtä kokoa tavallista suurempia vaatteet voivat istua paremmin, huippustylisti Nicole Chavez kertoo.

Valitse empirelinjainen vyötärö

Keskeltä taittuva empirelinjainen vyötärömalli kadottaa etenkin leningeissä senttejä vyötäröltä. Myös vatsanseutu pääsee oikeuksiinsa hyvin leikatussa empirelinjaisessa vaatteessa.

– Empirelinja saa vatsan näyttämään upealta, Bloch toteaa.

Myös vyöllä saa aikaan vastaavan vaikutuksen. Vyön väriin ja leveyteen on kuitenkin syytä kiinnittää erityishuomiota, jos mielii näyttää tavallista hoikemmalta.

– Asuun voi yhdistää myös leveän ja tumman vyön vatsan kohdalle. Ei kannata valita ohuita vöitä, vaan etsiä korsettia muistuttavia vöitä, Bloch jatkaa.

Häivytä harsomaisilla kankailla allit

Muodin ammattilaiset kertovat kuulevansa jatkuvasti siitä, kuinka naiset ympäri maailmaa kärsivät velttojen käsivarsien vuoksi. Oikeanlaisilla vaatevalinnoilla allitkin on kuitenkin mahdollista kadottaa yllättävän helposti.

– Niiden peittämiseksi suosittelisit läpikuultavia paitoja toppien päälle. Aluetta voi peittää myös neuleilla tai huiveilla, Bloch toteaa.

Jos käsivarret häiritsevät erityisen paljon, luovat lyhyet hihat mielikuvan hoikemmista käsistä. T-paidat ta T-paitoja hieman lyhythihaisemmat paidat voivat parhaimmillaan ratkaista ongelmat allien kohdalla.

Luota klassiseen pikkumustaan

Kun puhutaan varmoista valinnoista muotirintamalla kilojen karistamisesta haaveilevan vaatevalintojen kohdalla, on pikkumusta ehdoton.

– On sitten kyseessä tähti tai tavallinen ihminen, loistavasti istuva pikkumusta on hyvä lähtökohta, Chavez kertoo.

Etenkin lyhythihainen tai 3/4-hihainen pikkumusta pukee hieman pyöreämpääkin loistavasti. Huippustylisti varoittaa kuitenkaan tekemästä kardinaalimokaa pikkumustan kanssa.

– Jos tuntuu siltä, että kiloja on kertynyt hieman lisää, ei kannata valita väljää mallia. Pahinta mitä voi tehdä on valita roikkuva pikkumusta, joka saa kantajansa näyttämään entistä isommalta, Chavez neuvoo.

Panosta näyttäviin asusteisiin

Oikeanlaisilla asusteilla huomiota voi viedä pois sieltä, mihin sen ei toivo kiinnittyvän. Nyrkkisääntönä toimii se, että sinne minne katseet haluaa kiinnittää, kannattaa tuoda näyttäviä yksityiskohtiakin.

– Suuri kaulakoru saa näyttämään pidemmältä ja hoikemmalta, Bloch kertoo.

Isorintaisen on hyvä valita pitkän ketjun sijaan kaulalle lyhytketjuisia koruja, jotka vahvistavat korun luomaa mielikuvaa. Myös valtavat tai erikoiset korvakorut auttavat viemään huomiota ei-toivotuista paikoiosta.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lisää asiaa muodista AVAn Muotitietoinen-sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähde: Health.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja