Näin Käärijä ja Behm aikoinaan tutustuivat: "Meidän ystävyytemme on eskaloitunut yhtä paljon kuin..."

Näin Käärijä ja Behm aikoinaan tutustuivat: "Meidän ystävyytemme on eskaloitunut yhtä paljon kuin..." 2:01
Käärijä ja Behm kertovat ystävyydestään

Sekä Behm että Käärijä saivat useita Emma-ehdokkuuksia.

Kuusi Emma-ehdokkuutta kahminut laulaja Behm ja neljä Emma-ehdokkuutta saanut Käärijä ovat ihastuttaneet sosiaalisen median päivityksillään kesästä lähtien. MTV Uutiset kysyi molemmilta kaksikon ystävyydestä Emma-gaalan lehdistötilaisuudessa. Emma-gaala järjestetään Espoo Metro Areenalla lauantaina 17. helmikuuta 2024.

– Törmättiin vuonna 2020 Seinäjoella ja me oltiin molemmat aika uusia (alalla). Se eskaloitui ja Käärijä joskus häiriköi minun Tikkurila festivaalin keikkaa eturivissä, Behm kertoo hymyillen.

Behm oli kiitollinen, että Käärijä osallistui Uuden Musiikin Kilpailuun ja loppu onkin historiaa. Yllä olevalla videolla Behm paljastaa persoonallisen tavan, kuinka tsemppasi ystäväänsä päivää ennen UMK-taipaletta. 

– Tämä meidän ystävyytemme on eskaloitunut yhtä paljon kuin Käärijän ura, Behm naureskelee. 

Käärijä muistaa jopa tarkan paikan, missä tutustui vuosia sitten Behmiin. 

– Tapasimme Rytmikorjaamolla Seinäjoella, missä meillä molemmilla oli keikka. En ensin edes tiennyt, kuka hän oli, mutta hän tiesi minut. Siitä se juttu oikeastaan lähti ja alettiin heittää herjaa toisillemme. Siitä asti olemme käyttäydytty, kun ollaan käyttäydytty, Käärijä naureskelee.

Yllä olevalla videolla Käärijä paljastaa, kuinka paljon he ovat Behmin kanssa tekemisissä.

Lue myös:

    Uusimmat