Naimisissa olevan miehen tunnustus leviää netissä: "Käyn edelleen treffeillä"

Suosittu bloggaja paljastaa rakastavansa elokuvissa käymistä ja romanttisia illallisia naimisissa olostaan huolimatta. 

Kirjailija ja pappina työskentelevä Jarrid Wilson on yksi tämän hetken suosituimmista bloggareista. Blogissaan Jarridwilson.com mies ottaa kantaa parisuhteeseen ja rakkauteen aivan ainutlaatuisella tavalla. Yksi miehen puhuttavimmista teksteistä on paljastus, jossa hän kertoo treffailevansa naimisissa olostaan huolimatta.

– Haluan tunnustaa jotain. Tapailen jotakuta, vaikka olen naimisissa, Wilson aloittaa puhuttaneen postauksensa.

Kehottaa kaikkia kokeilemaan samaa

Hänen tapailemansa nainen on miehen mukaan uskomaton, kaunis, älykäs ja vahva. Wilson kertoo naisen hymyn tekevän hänen päivästään aina paremman, olipa se ollut alun perin kuinka huono tahansa.

– Rakastan kertoa hänelle, että hän on kaunis. En muista, milloin viimeksi olisin ollut vihainen hänelle viittä minuuttia kauempaa, mies kertoo.

Wilson kehottaa kaikkia miehiä kokeilemaan samaa. Elokuvissa käyminen ja romanttiset kahvihetket ovat hänelle merkityksellisiä, elämän ihania asioita.

– Mainitsinko, että tapailemani nainen on vaimoni? Mitä oikein odotit? Wilson toteaa.

Miehen kirjoituksen opetus onkin, että pariskuntien tulisi jatkaa treffeillä käymistä naimisiinmenon jälkeenkin. 

Sormuksen ei tulisi merkitä romantiikan loppua

Mies on erityisen huolissaan siitä, että liian moni avioliitto päättyy eroon yhteisen ajanpuuteen vuoksi.

– Treffeillä käyminen on aikaa, jolloin opit toisesta jotain uutta aivan ainutlaatuisella tavalla. Miksi lopettaisit sen?

Vatsanpohjassa liitelevien perhosten ei tulisi lakata lepattamasta, vaikka vuodet vierisivät. Wilsonin mukaan kommunikaatio ja jatkuva kiinnostuksen osoittaminen ovatkin avainasemassa onnistuneeseen suhteeseen.

– Ehdotan, että et lakkaa pyytämästä vaimoasi treffeille. Romanttisten iltojen ei tulisi loppua vain sen takia, että teillä on sormukset sormissanne, Wilson kiteyttää.

Video: Kaikki avioliitot eivät kuitenkaan suju kuten satukirjoissa. Katso videolta parisuhdekouluttaja Marianna Stolbowin haastattelu aiheesta. 

Lähde: Brightsideme

Lue myös:

    Uusimmat