Naimisiin mennyt seurapiiritähti Paris Hilton hempeilee miehensä kanssa – suuntasivat lomalle luksuskohteeseen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton jakoi otoksia häämatkaltaan.

Hotelliperijätär Paris Hilton avioitui pääomasijoittajaCarter Reumin kanssa 11. marraskuuta. Nyt rakastavaiset poseeraavat hempeissä yhteiskuvissa.

Otoksien kuvauspaikaksi on merkitty julkkisten suosima luksuskohde Malediivit.

– Juhlin uutta vuotta paratiisissa rakkaani kanssa. Jännittävää aloittaa vuosi 2022 miehenä ja vaimona, Hilton kirjoittaa.

Tähti jakoi Instagramissa myös hempeän videon, jossa aviomies halailee vaimoaan keittiössä.

Lomamatkan aikana Hilton on ainakin ehtinyt tehdä taidetta. Somevaikuttaja jakoi seuraajilleen otoksia taideteoksistaan.

Hilton ja Reum vahvistivat seurustelevansa vuonna 2020 ja helmikuussa 2021 Reum kosi rakastaan.

– Olen todella innoissani siitä, että voin ottaa elämässäni uuden askeleen ja vihdoin saada oikean elämän, Hilton kuvaili The Trend Reporter -podcastissa ja kertoi Reumin olevan hänen unelmiensa mies.

Hilton paljasti podcastissa, että hän ja Reum ovat tunteneet jo 15 vuotta, mutta rakkaus syttyi vasta heidän vietettyään kiitospäivää yhdessä syksyllä 2019.

Vihkitilaisuus järjestettiin Hiltonin edesmenneen isoisän tilalla Bel-Airissa, joita seuraavat karnevaalit Santa Monicassa sekä illallisjuhlat.

Hiltonilla oli jo pelkästään hääpäivänä useita eri asuja, kuten hän kertoi jo aikaisemmin vieraillessaan Tonight Showssa. Tuore aviomies tyytyi ilmeisesti vain yhteen asuun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja