Myyrä-tähti Joona Puhakka paljastaa yllättävän yhteyden kilpakumppaniinsa Ilari Johanssoniin: "Näiden vuosien jälkeen me kohdattiin"

1:42
Näin Myyrä-kisaajat reagoivat ohjelman viimeisimpään pudotukseen.

Joona Puhakalla ja Ilari Johanssonilla on takanaan yllättävä yhteinen menneisyys.

Myyrä-ohjelman toisella tuotantokaudella on nähty pelaamassa muun muassa somevaikuttaja Joona Puhakka sekä stand up -koomikko Ilari Johansson, jotka muodostivat kauden kuluessa myös liiton keskenään.

Puhakka paljasti hiljattain Instagram-tilillään, että kaksikko on pitänyt yhtä myös aiemminkin, sillä he ovat aikanaan näytelleet yhdessä samassa televisiosarjassa. Puhakka julkaisi Instagram-tilillään kuvaparin, jossa Puhakka ja Johansson poseeraavat yhdessä hiljattain sekä kymmenen vuotta sitten. Päivityksen yhteydessä Puhakka kertoo, että kaksikko näytteli aikoinaan Ylen Jotain rajaa! -sarjassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Näiden vuosien jälkeen me kohdattiin, molempien yllätykseksi, Myyrän kuvauksissa mihin kumpikin oli pyydetty. Uskomatonta, että näin tapahtui, Puhakka kirjoittaa päivityksessään.

– Meillä klikkasi todella hyvin yhteen heti alusta asti ja nyt 10 vuotta myöhemmin mä saan kunnian pyytää Ilari Johanssonin meidän toimistolle kuvaamaan videota meidän kanavalle. Jumalauta. Tämä vaan kertoo siitä, että elämä menee niin kuin sen on tarkoitettu menevän. Ilari sä olet hieno ihminen ja persoonana ainutlaatuinen, Puhakka jatkaa hehkutustaan. 

Useille Puhakan seuraajille tuli yllätyksenä, että hän on näytellyt aikanaan kyseisessä televisiosarjassa. 

– Siis mitä, olitko sä tuossa? 

– Mä en edes tiennyt, että Joona Puhakka on näytellyt tuota poikaa nuorempana, siis en todellakaan. 

Ilari Johansson putosi hiljattain Myyrä-ohjelmasta. Mukana kisassa ovat vielä Joona Puhakan lisäksi Teemu PackalénPyhimys ja Aino Sirje.

Myyrä tiistaisin ennakkoon mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 21 alkaen! Jaksot myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja