Myyrä-kilpailija Pia Penttala: "Olen aika hidas ryhmätoiminnassa, vaikkei uskoisi"

Kilpailijoiden keskuudessa on Myyrä – uusi kausi alkaa 7:46
Myyrän kolmas kausi alkaa

Supernanny Pia Penttala nähdään Myyrä-ohjelman uudella kaudella

Myyrä-seikkailuohjelmassa 10 julkisuudesta tunnettua henkilöä lähtevät elämänsä seikkailuun ja selvittämään kuka on myyrä, joka sabotoi muiden kilpailijoiden tehtäviä. Yksi kilpailijoista on Pia Penttala.

Penttala kertoo, että utelias luonne sai hänet lähtemään mukaan ohjelmaan. Penttala kertoo unohtaneensa, että kisaa käydään yksin, sillä hän viihtyi hyvin kanssakilpailijoiden seurassa.

– Silloin kun oli hyvä olla, niin piti muistaa olla kaikista eniten tarkkana, hän nauraa.

Penttala kertoo valmistautuneensa koitokseen katsomalla tarkasti aiempien kausien Myyrä-jaksoja.

– Tajusin kyllä aika nopeasti, että etukäteen ei pysty tekemään pelikirjaa, vaan sitä on pystyttävä muuttamaan koko ajan, Penttala kertaa kuvausten alkamista.

Penttalan mielestä jännittävintä oli tavata kanssakilpailijat ensimmäistä kertaa ja totutella ajatukseen, että joutuu elämään tuntemattomien ihmisten kanssa määrittämättömän ajan. Nopeassa ajassa tutustuminen aiheutti hiukan paineitakin.

– Minun piti lähteä tutustumaan heihin ja antaa heille myös itsestäni. Olen aika hidas ryhmätoiminnassa, vaikkei uskoisi, Penttala nauraa.

Tuleva kevät on Penttalalle työntäyteinen. Hän odottaa innolla Supernanny-ohjelman neljännen kauden kuvauksia. Lisäksi Penttala on onnellinen uudesta kirjastaan, joka saadaan kauppoihin loppukesästä.

Myyrä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 3. huhtikuuta klo 21.00 alkaen



Lue myös:

    Uusimmat