Myös nämä Maajussit avioituivat - muistatko heidät?

MTV.fi uutisoi eilen, että Maajussille morsian -sarjan viimeisimmältä tuotantokaudelta tutut Tuomas Kuorikoski ja Heidi ovat avioituneet. Ohjelma on ollut menestys romantiikan saralla, ja moni muukin pari on purjehtinut avioliiton satamaan. Muistatko nämä Maajussi-rakkaustarinat?

Maajussille morsian -ohjelma on yhdistänyt pareja jo seitsemän tuotantokauden ajan. Yhteensä vuosien varrella on Maajussille morsiamessa on koettu ainakin 17 kihlat ja yli 10 avioliittoa.

Muistatko nämä Maajussit, jotka ovat solmineet avioliiton ohjelmasta löytyneen heilan kanssa?

Harri ja Susanna

Sika-Harri löysi Susannansa Maajussien ensimmäisellä kaudella. Kaksikko kihlautui vuonna 2006 ja meni avioon kesällä 2009. Heidän tyttärensä Sanni syntyi vuonna 2008.

Teemu ja Kati

Ensimmäisellä kaudella nähty Teemu löysi ohjelmasta Katin, jonka kanssa he astelivat avioon kesäkuussa 2008. Samana vuonna syntyi pariskunnan esikoispoika, ja kaksi vuotta myöhemmin he saivat tyttären.

Keväällä 2012 MTV.fi uutisoi pariskunnan eronneen ja jättäneen avioerohakemuksen käräjäoikeuteen.

Juha ja Pia

Vuoden 2010 maajussi Juha löysi ohjelman kautta Pian. Syksyllä he juhlivat kolmatta hääpäiväänsä. Juha kertoi keväällä 2013 MTV.fille pariskunnan toivovan lasta, mutta vielä toistaiseksi elo on jatkunut kahdestaan.

Mikko ja Henna

Vuonna 2010 Maajusille morsian -ohjelmassa toisensa löysivät Mikko ja Henna, jotka avioituivat viime elokuussa.

Vuonna 2010 pariskunta sai Moona-tyttärensä. Mikko on todennut MTV.fille, että pariskunta haluaisi saada tulevaisuudessa myös lisää lapsia.

Tuomas ja Heidi

Maajussille morsian -sarjan seitsemännellä tuotantokaudella toisensa löytäneet Tuomas ja Heidi avioituivat 5. toukokuuta 2014. Suhteessaan pikavauhtia edennyt pariskunta vihittiin maistraatissa läheisten ihmisten läsnäollessa.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja