Muusikko Sannin kanssa seurusteleva Shirly Karvinen kertoo, miksi päätti puhua parisuhteestaan julkisesti: "Ei tämä ole mikään salaisuus"

Juontaja Shirly Karvinen oli aikoinaan piinkova Viidakon tähtöset -fani: ”Kun kuulin, että sitä tehdään lisää…” 2:41
Juontaja Shirly Karvinen oli aikoinaan piinkova Viidakon tähtöset -fani: ”Kun kuulin, että sitä tehdään lisää…”

Shirly Karvinen ja Sanni Kurkisuo kertoivat suhteestaan julkisuuteen kesällä 2022.

Syyskuussa alkavan Viidakon tähdet -ohjelman juontaja Shirly Karvinen ja hänen kumppaninsa, muusikkona tunnettu Sanni Kurkisuo kertoivat parisuhteestaan ensimmäistä kertaa julkisesti viime vuoden kesäkuussa. Tuolloin molemmat jakoivat Instagram-tileilleen romanttisia yhteiskuvia antaen vahvistuksen sille, mistä mediassa ja keskustelupalstoilla oltiin jo tovin aikaa huhuttu.

Viidakon tähdet -ohjelman lehdistötilaisuuteen saapunut Karvinen kertasi MTV Uutisille tunteita, joita parisuhteen julkistamiseen reilu vuosi sitten liittyi. Hän totesi, että kaikenlaisten henkilökohtaisten asioiden julkisuuteen tuominen tuntuu aina jollain tapaa jännittävältä.

– Varsinkin parisuhde on itselleni herkkä ja tärkeä asia, niin se, että tuo sen muiden ihmisten nähtäville ja samalla myös sellaiselle alustalle, jossa ihmisillä on enemmän vaikkapa ääntä sanoa oma mielipiteensä ja kommentoida (jännittää), hän sanoi.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Samalla rakkaudesta julkisesti kertominen oli kuitenkin myös vapauttava kokemus. Karvinen tiedostaa, että koska hän ja Kurkisuo ovat molemmat julkisissa ammateissa, on mediahuomio miltei väistämättömästi osa heidän elämäänsä.

– Teistä mahdollisesti kirjoitellaan ja otetaan kuvia, niin jossain vaiheessa tulee vaan semmoinen olo, että mitä hittoa, ei tämä ole mikään salaisuus, eikä tässä ole salattavaa, vaan tässä ollaan yhdessä ja halutaan juhlistaa elämää. 

– Varsinkin, kun silloin elettiin pride-viikkoa, niin ei sen parempaa ajankohtaa periaatteessa ollut, kun halusimme juhlistaa rakkautta, meidän välistämme ja ylipäätään kaikkea rakkautta, hän summasi.

Kurkisuo kertoi aikaisemmin Helsingin Sanomien haastattelussa, että hänen suhtautumisensa julkisuuteen muuttui koronavuoden aikana, jonka myötä hän halusi puhua julkisuudessa muustakin kuin musiikista.

– Samalla kun minusta itsestä tuntui, että haluan elää avoimemmin, tapasin ihmisen, joka oli valovoimainen, avonainen ja elämän energiaa kantava. Kaikki tapahtui oikeaan aikaan. Päätimme molemmat, että nyt mennään ja eletään. Perästä tulee kirjoituksia, jos on tullakseen, Sanni kertoi Helsingin Sanomille.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Karvinen kokee löytäneensä tasapainon julkisuuden ja yksityisyyden välillä, jonka vuoksi hän on jakanut elämäänsä sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi TikTokissa, aiempaa enemmän.

– Se, että kerron tai näytän itsestäni jotain (sosiaalisessa mediassa), ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pistän kaiken ihan plörinäksi ja näytän kaiken kaikille, hän sanoi.

– On ollut rentouttavaa ja vapauttavaa huomata, että on kivaa ihan vain jutella ihmisten kanssa, löytää samaistumispintaa ja jakaa kokemuksiaan, koska ihmisten kokemukset, parisuhteet, elämätilanteet ja tuntemukset ovat usein hyvin universaaleja. Ne ovat lähtökohtaisesti asioita, jotka kuuluvat kaikkien meidän elämiin aikalailla samoilla tavoilla. Skenaariot voivat olla erilaisia, mutta tunnetilat ovat samanlaisia.

Juontajasta on ollut vapauttavaa saada positiivista vahvistusta sille, että oman elämän ja kuulumisten jakaminen sosiaalisessa mediassa voi olla voimaannuttavaa sekä vahvistavaa.

Yllä olevalla videolla Karvinen kertoo kokemuksestaan Viidakon tähtöset -juontajana ja paljastaa, mistä olisi ollut valmis maksamaan viidakossa jopa rahaa!

Lue myös:

    Uusimmat