Mustista hiuksistaan tunnettu Moderni perhe -tähti onkin oikeasti blondi

Ariel Winter paljastaa luonnollisen hiusvärinsä olevan tumman sijaan vaalea.

Moderni perhe -sarjassa Alex-hahmoa näyttelevä Ariel Winter paljasti haastattelussa oikean hiusvärinsä. Winter on tunnettu näkemään sarjassa tumman ruskeilla hiuksilla, mutta todellisuudessa hänen hiuksensa ovat vaaleat.

– Ihmiset eivät koskaan arvaisi, mutta luonnollinen hiusvärini on likainen blondi. Minulla on likaisen blondit hiukset ja todella tummat kulmakarvat. Olen värjännyt hiukseni niin monta kertaa, että nyt minulle tärkeintä on pitää hiukset terveinä, Winter paljasti.

Winter on vuosien varrella kokeillut paljon erilaisia hiustyylejä. Näyttelijä kertoo tykkäävänsä kokeilla hiuksillaan kaikennäköistä töidensä ulkopuolella.

– Olen melko seikkailunhaluinen hiusteni kanssa, kokeilen paljon kaikkea. Alex ei juuri muuta tyyliään. En ole kokeellinen töissä, joten on hauska tehdä sitä töiden ulkopuolella, Winter kertoi.

Viime aikoina Winter on nähty punapäänä. Näyttelijä värjäsi hiuksensa näyttämään hyvin luonnollisilta, punertavilta hiuksilta.

– Se saa minut tuntemaan itseni kuin uudeksi. Kun värjäsin ne, katsoin peiliin ja tunsin itseni täysin toiseksi ihmiseksi.

Lähde: Yahoo!

Lue myös:

    Uusimmat