Muotia, kauneutta ja hyvinvointia – katso toimituksen tärpit I love me -messuille

I love me -messut pidetään Messukeskuksessa, Helsingissä 16.-18. lokakuuta. Poimimme vinkit, minne messuilla kannattaa ehdottomasti suunnata!

I love me -messut kokoavat yhteen kauneuden, terveyden ja muodin tapahtumat, asiantuntijat ja elämykset. Mutta minne kannattaa viikonloppuna ehdottomasti suunnata? Poimi vinkkimme!

Muotinäytökset

I Love Fashion -muotinäytöksessä nähdään stylisti Teri Niitin stailaukset, jotka ovat saaneet inspiraationsa muun muassa 1970-luvusta. Lavalla nähdään myös Kultainen Vaatepuu 2015 -voittaja Minna Parikan kengät sekä Vuoden Nuori Suunnittelija 2015 Rolf Ekrothin luomuksia.

Näytöksiin kannattaa saapua ajoissa, jos haluat eturivin paikat, sen opimme kantapään kautta!

Muotinäytökset joka päivä klo 12, 13.30 ja 16.
Hiusnäytös klo 15.

Kuvagalleria 5 kuvaa - katso

Muodin alennusmyynnit

Oletko salaa haaveillut Ivana Helsingin muumiaiheisista muotiluomuksista, Kooky Gemsin uudesta kissakaulakorusta tai uusista syyskengistä?  Suuntaa himoshoppaajan nurkkaparatiisiin ja tee löytöjä. 

Kampauksia

Inspiraatiota tulevan talven hiustrendeihin sekä upeat ja nopeat pikkujoulukampaukset löydät Kauneus-alueelta. Alansa ammattilaiset näyttävät mallia, miten sitä kiharrinta kannattaa oikein käyttää ja millaisia kampauksia voit loihtia.

Esimerkiksi hiustaiteilija Mikko Vainio tai kansainvälinen guru Joseph Koniak nähdään lavalla lauantaina klo 15. Sinulla itselläsi on myös mahdollisuus saada nopea pikakampaus eri pisteillä. Paikalla myös Matti Airola, isä joka opetteli tekemään tyttärilleen lettikampauksia!

Matin lettikoulu, pe–la klo 11 Hyvän olon lava.
Essential Looks -hiusnäytökset joka päivä klo 15.

Kilpailuja joka puolella

I love me -messuilla on monia kilpailuja ja arvontoja, joissa voi voittaa tuotepalkintoja ja lahjakortteja. Kierrä rohkeasti eri pisteillä ja osallistu. Vinkki: jonot kyllä kertovat, että tiedossa on hyviä palkintoja!

Joogafestival

Joogaa juoksijoille, stressin hallintaan ja unelmoinnin avuksi? Messuilla pääset tutustumaan ja kokeilemaan erilaisia joogamuotoja: messuilla pidetään yli 100 ohjattua tuntia erilaisia lajeja. Ota siis urheiluvaatteet mukaan, jätä aamusali väliin ja testaa messuilla uusia lajeja.

Jooga festival Luonnollisesti -osastolla, halli 7.

Mindfullnessia ja rakkautta

Mindfullness-meditaatiot ovat edelleen suuressa suosiossa hektisen arjen keskellä. Ota hyvinvointihaaste vastaan ja suuntaa löytämään vinkkejä henkiseen tasapainoon.

Vinkki: Supersuosittu psyko- ja seksuaaliterapeutti Maaret Kallio lauantaina klo 14.30 Hyvä olon -lavalla kertoo, miten luoda rakkaudellisuutta elämään.

Bodypainting

Taidetta kehoilla nähdään maskeerauksen ja bodypaintingin SM-kisoissa lauantaina ja sunnuntaina. Teemana on "Salaisuudet ja illuusiot" ja luvassa voi olla jopa käsilläseisontaa... Käy katsastamassa, miten upeilta lopputulokset oikein näyttävät!

Kosmetologin vinkit hyvään oloon

Ihonhoidin ammattilaistapahtuma avautuu ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle lauantaina. Paikalta löydät muun muassa ammattikosmetiikkaa sekä alansa asiantuntijat.

Ekomuotia ja tulevaisuuden näkymiä

Miten pukeutua vaatteen valmistajia ja ympäristöä kunnioittaen omasta tyylistä tinkimättä? Luonnollisesti-lavalla nähdään la-su klo 15.30 Palonin toimitusjohtaja Minna Särelä Hyvän mielen vaatevalinnat.

Shoppaile! Shoppaile! Shoppaile!

I love me -messujen parasta antia muotinäytösten, luentojen ja muiden tapahtumien ohella on kuin onkin shoppaileminen. Jos et halua sortua heräteostoksiin, mieti etukäteen, mitä kauneus- tai hyvointituotteita sinulta puuttuu ja lähde metsästämään niitä.

Bloggaajakirppis löytyy hallista yksi, jossa pääset tapaamaan suosittuja bloggareita kasvotusten – sekä tonkimaan heidän aarteitaan.

Kuvagalleria 4 kuvaa - katso

Vinkki messuille

Laita mukavat kengät jalkaan, sillä messuilla tulee käveltyä paljon! Muista myös ottaa vesipullo mukaan ja varautua siihen, että nälkä voi yllättää – varaudu jonottamaan.

Ihania messupäiviä!

Lue myös:

    Uusimmat