Muistatko Michael Jacksonin "tyttöystävän" Thriller-musiikkivideosta? Tältä hän näyttää nyt

Michael Jacksonin Thriller-musiikkivideon ensiesitys nähtiin 2. joulukuuta vuonna 1983. 

Edesmenneen popikoni Michael Jacksonin Thriller-kappale oli ilmestyessään uraauurtava teos sekä musiikillisesti, että musiikkivideonsa puolesta, joka varsinkin oli aikaansa edellä erikoistehosteidensa sekä tarinallisuutensa puolesta. 

Päätähti Michael Jacksonin lisäksi videolla nähtiin nuori malli-näyttelijä Ola Ray, joka esitti videolla Jacksonin tyttöystävää. Tuohon aikaan Ray oli 23-vuotias ja tänä vuonna hän täytti 60 vuotta. Rayn tuoreiden Instagram-päivitysten mukaan Ray ei vaikuta ikääntyneen juurikaan yli kolmenkymmenen vuoden aikana. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Esiintyminen Thriller-musiikkivideossa on Rayn tunnetuin rooli. Ray on aiemmin tuonut ilmi harmituksensa sen suhteen, ettei hän ole saanut vuosien mittaan rojalteja Thrillerin videosta. 

– Kaikki luulevat, että tienasin miljoonia, mutta en välitä. En muuttaisi mitään, Ray kommentoi vuonna 2008. 

Seuraavana vuonna Ray esitti lähteiden mukaan oikeuskanteen Jacksonia mukaan saadakseen rojalit videosta, mutta Jackson kuoli joitakin kuukausia myöhemmin. 

Vuonna 2012 Jacksonin perheen rahasto sovitteli kanteen lähteiden mukaan 75 000 dollarilla. Ray sai kertoman mukaan 55 00 dollaria ja loput summasta menivät naisen lakitiimille. 

Thriller-videon on ohjannut John Landis ja kappaleen on säveltänyt Rod Temperton.

Lähde: Mirror

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja