Mainos

Michael Jackson pahoitti mielensä kuningatar Elisabetille – pommitti hallitsijaa erikoisella vaatimuksellaan

0:45
Kuningatar Elisabet piti perinteisen joulupuheensa

Michael Jackson yritti epätoivoisesti saada kuningatar Elisabetin myöntämään tälle ritarin arvon. 

Edesmennyt laulajatähti Michael Jackson tunnetaan muun muassa popin kuninkaana. Kertoman mukaan 50-vuotiaana vuonna 2009 kuolleella Jacksonilla oli kuitenkin tähtäimessään myös oikean elämän ritarin arvon saaminen. 

Muusikon entisen henkivartijan Matt Fidesin mukaan Jackson kirjoitti kuningatar Elisabetille epätoivoisia kirjeitä siinä toivossa, että monarkki myöntäisi lopulta tälle ritarin arvon. Jackson joutui kuitenkin pettymään kerta toisensa jälkeen, sillä hänen pyyntönsä sivuutettiin aina. 

Vuonna 2015 antamassaan haastattelussa Fides muisteli Jacksonin ihmetelleen saamaansa kohtelua. 

– Olen maailman suurin tähti, miksen ole sir Michael Jackson, mitä ihmettä? Fides muisteli pomonsa todenneen. 

Fidesin mukaan Jacksonin ystävyys edesmenneen prinsessa Dianan kanssa sai tämän uskomaan, että hänellä olisi edellytykset ritariudelle. 

– Michael oli erittäin kunnianhimoinen, hän ei koskaan kadottanut sitä. Yksi asia, jota hänellä ei ollut, oli tunnustuksen saaminen kuningattarelta. 

Henkivartija kertoo Jacksonin olleen mustasukkainen ohjaaja Steven Spielbergille, jolle myönnettiin ritarin arvo. Fidesin mukaan Jackson jopa suunnitteli vierailua Westminsterin palatsissa työväenpuolueen jäsenen kanssa varmistaakseen sen, että hän saisi ritarin arvon.

Henkivartija kertoo, että suunnitelman tarkoituksena olisi ollut osoittaa, kuinka vahvasti Jackson tuki Yhdistyneen kuningaskunnan hallitusta sekä pääministeriä. Suunnitelma kuitenkin epäonnistui, kun nimeltä mainitsematon poliitikko, jonka oli tarkoitus osallistua siihen, käyttäytyi yhtäkkiä kuin sekaisin oleva fani. 

Lähde: The Sun

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja