Muistatko kohusarjan tähden, joka vaati ex-rakastaan sheivaamaan ja käyttämään suuvettä? Kihlasi nyt 27 vuotta nuoremman naisystävänsä

90 päivää morsiamena -sarjasta tutun ”Big Ed” Brownin ja 29-vuotiaan Liz Woodzin välillä on ollut rutkasti  draamaa. Kaikesta huolimatta rakkaus voitti.  

Yhdysvaltalaisen ”Big Ed” Brownin, 56,  rakkauselämän aallokoita on saanut seurata suositusta 90 päivää morsiamena -ohjelmassa.

”Iso-Ed” nousi julkisuuteen, kun hänen rakastumistaan 23-vuotiaaseen filippiiniläiskaunottareen seurattiin ohjelmassa. Ed matkusti naisen kotimaahan, muttei rakkaustarina mennyt lopulta kuten elokuvissa.

Mies vaati silloista rakkauttaan Rosea ajamaan säärikarvansa. Hän myös valitti naisen hygieniasta ja päätti näin ollen ostaa suuvettä ja hammasharjan mielitylleen. Pariskunta ennätti kihloihinkin,  mutta rakkaustarinalla oli lopulta karvas loppu.

Big Ed videolla ex-kihlattunsa kanssa. 

Kaksi vuotta nuorempi tytär 

Ei aikaakaan, kun Edin elämää pääsi jälleen seuraamaan televisio-ohjelman muodossa. Ohjelman aikana Ed alkoi deittailla nykyisin 29-vuotiasta Liz Woodsia, jonka hän kohtasi asioidessaan ravintolassa.

Tässäkään rakkaustarinassa ei säröiltä säästytty. Ohjelman edetessä pariskunta oli ehtinyt erota lukuisia kertoja, Liziä myös ahdisti, kun Ed vaati häneltä haluamiaan asioita – kuten muuttoa yhteen ripeällä aikataululla.

Edin tytär Tiffany, joka on Liziä kaksi vuotta nuorempi, ei ollut iloinen isänsä parisuhteesta, ja se kirvoitti rakastavaisten välejä. Tyttären epäkohtelias käytös Vegasissa sai aikaan sen, että Liz tilasi suutuspäissään lennot kotiin, matkustaen sinne yksin. Ohjelman edetessä myös selvisi, että  alkoholinkäyttö sai aikaan pariskunnan välillä riitoja ja turhaa draamaa. Yhden eron päätteeksi Ed oli lähtenyt vieläpä Las Vegasiin juhlimaan toisten naisten kanssa.

Ed kuvassa tyttärensä Tiffanyn kanssa. 

Big Ed kuvassa nykyisen kihlattunsa kanssa. 

Draamasta huolimatta rakkaus voitti ja pariskunta on mennyt nyt kihloihin, kertoo ulkomaalaismediat. Pariskunta kihlautui toukokuussa. Asia tuli esille, kun perjantaina ilmestyi sarjan (90 päivää morsiamena - sinkkuelämää) toinen tuotantokausi. 

Edin kihlatulla on entuudestaan tytär. 

Ed totesi People-lehdelle, että eron myötä hän tajusi, että Liz on hänelle se oikea.

– Noin kuukausi, ennen kuin palasimme yhteen, tajusin, että en arvostanut sitä kuka hän oli, tajusin, etten halua rakastaa ketään muuta kuin häntä.

Ex-pariskunta alkoi lähentyä, kun Edin koira Teddy menehtyi ja Liz tunsi, että hänen tulee ottaa mieheen jollain tavalla yhteyttä. He alkoivat vaihdella sähköposteja keskenään, ja lopulta Ed kutsui Lizin päivälliselle.

Illallisella mies oli esittänyt kohtalokkaan kysymyksen.

– Kysymys oli, olenko sinun ikuisesti? Hän vastasi kyllä, Ed muistelee.

– Hän lähti päivälliseltä töihin ja minä lähdin korukauppaan ostaen kaupan suurimman timantin, hän jatkaa.

Lähteet: Discovery+ 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja