90 päivää morsiamena -kohupariskunnan pahin painajainen toteutui – avioliittoa jopa itsemurha-aikeilla vastustanut äiti päätti muuttaa parin luokse

Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tv:n realitysarjoista 2:03
Parisuhdetta haetaan tosissaan deittisovellusten lisäksi tositelevisiosarjoista.

90 päivää morsiamena -ohjelmasta tuttujen Jenny Slattenin ja Sumit Singhin tie naimisiin on ollut pitkä ja kivinen, eikä loppua näy. 

Yhdysvaltalaisen Jenny Slattenin, 62, ja hänen intialaisen puolisonsa Sumit Singhin, 33, suhde on ollut kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista 90 päivää morsiamena: Maailmalla -ohjelmassa. Yksi suurimmista esteistä kaksikon tulevalle avioliitolle on ollut se, etteivät Singhin vanhemmat ole lainkaan hyväksyneet poikansa suhdetta häntä 30 vuotta vanhempaan yhdysvaltalaisnaiseen. Pari asuu tällä hetkellä Singhin kotimaassa Intiassa. 

Vanhemmat eivät varsinkaan halua, että kaksikko menisi suunnitelmiensa mukaisesti naimisiin, sillä heidän mielestään Slatten on liian vanha morsiameksi. Perheenjäsenien vastustuksen johdosta Singh on päätynyt lykkäämään häitä kerta toisensa jälkeen. Singhin äiti on jopa uhannut tappaa itsensä, mikäli hänen poikansa menisi naimisiin Slattenin kanssa. 

Tilanne eskaloitui hiljattain siihen pisteeseen, että valtavan riidan jälkeen Singhin äiti päätti muuttaa poikansa ja tämän morsiamen luokse asumaan. Singh kertoo pyrkivänsä nyt korjaamaan välinsä vanhempiinsa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Singhin veli sen sijaan on miehen kertoman mukaan alkanut lämmetä Singhin ja Slattenin suhteelle, vaikkei olekaan antanut asialle vielä täyttä hyväksyntäänsä. 

– Vanhemmat ovat suurin asia välissä, äh, heidän on hyväksyttävä se. Heidän pitää hyväksyä suhteemme. Mikäli vanhempamme eivät ole yhtä mieltä suhteestamme, veljeni ei voi tukea meitä. 

Vaikeuksista huolimatta Singh toivoo, että hänen vanhempansa osallistuisivat vielä jonain päivänä hänen ja Slattenin häihin. Singh ja Slatten ovat yrittäneet päästä naimisiin vuodesta 2013 lähtien, ja kertovat nyt toivovansa, että pääsisivät vihdoin naimisiin viiden vuoden sisällä. 

Lähde: Us Magazine

Lue myös:

    Uusimmat