MTV Uutisten rikostoimittaja paikalla Katiska-käräjillä – "Laihtunut Niko Ranta-aho pukeutui tyylikkäästi kauluspaitaan, ex-jengiläinen rennosti hupparissa"

Tänään katiska-vyyhdin oikeudenkäynnissä käsitellään dopingrikossyytteitä – pääepäilty Niko Ranta-ahon tyttöystävä Sofia Belórf saapui oikeuteen hymy huulilla 0:20
MTV Uutiset oli paikalla, kun Sofia Belórf saapui käräjäoikeuteen.

Katiska-vyyhdin oikeudenkäynti jatkuu tänään Helsingin käräjäoikeudessa.

Tänään käräjäoikeudessa kuullaan liikemies Niko Ranta-ahoa ja Cannonballin entistä johtajaa Janne ”Nacci” Tranbergiä.

Media ja yleisö ovat seuranneet aikaisemmin oikeudenkäyntiä toisesta salista videoyhteyden avulla, mutta tänään median edustajat pääsivät samaan saliin syytettyjen kanssa - ja näkivät siis ensimmäisen kerran Ranta-ahon ja Tranbergin Katiska-huumevyyhdin aikana.

Paikalla oleva MTV Uutisten rikostoimittaja Tiia Palmén raportoi kaikki käänteet tämän päivän istunnosta.

– Ranta-aho on pukeutunut oikeuteen valkoiseen kauluspaitaan ja farkkuihin. Hän on selvästi laihtunut vankeusaikanaan, Palmén kertoo.

Tranberg on puolestaan pukeutunut rennompaan asusteeseen.

– Tranbergilla on yllään musta huppari. Hän on poistanut kasvoistaan tatuointeja ja se on nyt tatuoinneista puhtaan. Sen sijaan hänen päänsä on yhä tatuoitu.

Niko ilahtui nähdessään Sofian

Ranta-aho on istunut vangittuna heinäkuusta lähtien, eikä hän ole päässyt tapaamaan avopuolisoaan Sofia Belórfia. Pariskunta on kohdannut ainoastaan käräjäoikeudessa, niin kuin myös tänään – sillä Belórf on seuraamassa oikeudenkäyntiä.

Ranta-aho hymyili onnellisen näköisenä, kun Belórf saapui istuntosaliin. Myös istunnon aikana heillä on ollut useita kertoja katsekontakti.

– Ranta-aho käveli Belórfin ohi kosketusetäisyydeltä, kun hän meni vessaan istunnon aikana. Hän katsoi lämpimästi Belórfia silmiin, mutta ei koskenut häntä.

Liikemiehen sisko vilkutteli salissa

Paikalla oikeudenkäynnissä on myös Ranta-ahon sisko, joka vilkutteli lounastauolle lähdettäessä iloisesti hymyillen Janne "Nacci" Tranbergille ja ainakin yhdelle toiselle syytetylle.

Belórf kertoi lounastauon alussa MTV Uutisille syyn, miksi hän haluaa olla paikalla käräjäoikeudessa kuuntelemassa.

– Haluan seurata oikeudenkäyntiä, että pysyn kärryillä missä mennään, Belórf kertoi ja myönsi osittaisin syyn olevan myös se, että hän pääsee näkemään Niko-rakastaan.

Lue myös:

    Uusimmat