Mainos

Morsian yllätti sulhasensa sängystä morsiusneidon kanssa – eikä tässä vielä kaikki: "Miten näin voi edes käydä?"

Morsian ei hyväksynyt dramaattista kohtaloaan alistuen.

Nimettömänä pysytellyt morsian koki ennen häitään karun kohtalon: hän löysi erään morsiusneitonsa sängystä tulevan miehensä kanssa. Häät olisi tanssittu seuraavana päivänä.

Morsian ei suinkaan hyväksynyt kohtaloaan alistuen – ja lopulta hän taisi olla häiden peruuntumisesta vain iloinen, kertoo Kidspot-sivusto.

Häiden toinen morsiusneito kertoi Twitterissä koko tarinan seuraajilleen. Hän vei järkyttyneen morsiamen kanssaan yöksi maatilalle.

– Hän on hiton vihainen. Ei kyyneleitä vielä. Olin morsiusneito ja olemassa oli kolmaskin: kolmonen, morsian ja minä juonimme, nimimerkkiä Starlight Witch‏ Twitterissä käyttävä morsiusneito kuvaa.

Hääjuhlia ei suinkaan peruttu, vaan ne pidettiin silti. Petollinen morsiusneito ja sulhanen eivät ymmärrettävästi olleet kutsuttuja. Ohjelmassa oli tanssimista ja morsiuspuvun ampumista värikuula-aseella.

Sitten tapahtui käänne.

– Voi jessus, surkea morsiusneito/salainen tyttöystävä ja ex ovat Las Vegasissa, mitä täällä tapahtuu, morsiusneito twiittasi.

– Hän lähettää livekuvaa heistä menossa naimisiin, mitä täällä tapahtuu, miten näin voi edes käydä? Kaikki täällä huutavat ja ovat kokoontuneet iPadin ympärille. Morsian makaa nurmikolla ja itkee naurusta. Hän sai sanottua ”en välttynyt luodilta, vältyin hitto vie atomipommilta”. Voi hyvä luoja, tämä on jo jotakin. Mitä tapahtuu?

Petturimorsiusneito ilmoitti netin välityksellä, että tuore aviopari aikoo lähteä häämatkalle. Kohteeksi valikoitui Pariisi, mutta valitettavasti alkuperäisellä morsiamella oli hallussaan ex-miehensä passi.

"Osanottoni kaikille"

Morsian ja mies olivat jakaneet myös yhteisen häämatka-pankkitilin, jonka hylätty morsian tyhjensi ja sulki. Samalla hän vaihtoi salasanat kaikkiin palveluihin, joita mieskin oli käyttänyt, kuten Netflix-suoratoistopalveluun. Tästä seurasi vihaisia tekstiviestejä mieheltä. Morsian ei kuitenkaan saanut niitä, sillä hän oli viisaasti antanut puhelimensa ystävänsä haltuun.

Twitterissä petetylle morsiamelle ja hänen tukenaan seisoneille ystäville sataa rohkaisuviestejä. Osa käyttäjistä pitää tarinaa kuitenkin täysin keksittynä. Osa uskoo, ettei sillä, onko tarina tosi, ole kovinkaan suurta merkitystä.

– Totta? Valetta? Ketä kiinnostaa. Kertomus on hullunhauska. Tosin, jos tämä on totta, niin osanottoni kaikille, joita tapahtunut satutti, nimimerkki Don Wilcox kommentoi.

 

***

1:18

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.