Morsiamen isä halusi vähän väriä iholleen ennen tyttären suurta päivää: "Älkää antako isänne ja sulhasenne kokeilla suihkurusketusta…"

Isä halusi vähän väriä iholleen kahta päivää ennen tyttären häitä – lopputulos järkytti morsiamen 1:04
Näin suihkurusketuksen hankkinut isä saapui tyttärensä eteen kaksi päivää ennen hääjuhlaa.

Morsiamen isä päätti kokeilla suihkurusketusta kahta päivää ennen tyttären häitä.

Floridasta kotoisin oleva Madeline Morrill, 31, koki yllättävän kriisin vain kaksi päivää ennen hänen hääpäiväänsä. Madelinen isä oli ollut tyytymätön ihonväriinsä ja oli ajatellut, että pieni rusketuksen hehku ennen suurta päivää ei tekisi pahaa.

Kalpeaksi itsensä kokenut isä päätti kokeilla suihkurusketusta ennestään tuntemattomassa kauneussalongissa, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta kuin kevyesti päivettynyt hipiä. Isän ei auttanut muu kuin soittaa häihin valmistautuvalle tyttärelleen ja varoittaa tätä varautumaan pahimpaan.

Jälkikäteen Madeline kertoo olevansa kiitollinen, että isä tajusi varoittaa häntä etukäteen, ennen kuin saapui hänen silmiensä eteen esittelemään uutta rusketustaan.

Pro vinkki: Alkää antako isänne ja sulhasenne kokeilla suihkurusketusta uudessa paikassa kahta päivää ennen häitä, Madeline kertoo videolla.

Voit katsoa yllä olevalta videolta Madelinen ensireaktion isäänsä, jonka on tarkoitus saattaa hänet alttarille kahden päivän päästä.

Sulhanen seurasi perässä

Madeline jakoi videon tilanteesta sosiaaliseen mediaan. TikTokissa video on kerännyt yli viisi miljoonaa katselukertaa.

Herranjumala, miten onnistuit pysymään noin rauhallisena? kummeksuu eräs videon nähnyt käyttäjä.

Tämä tarina tulee elämään vielä sukupolvelta toiselle, vitsailee toinen.

Päästittekö te heidät salonkiin keskenänne? kauhistelee kolmas. 

Madelinen TikTokista selviää, että myös hänen tuleva aviomiehensä, Ian, oli päättänyt kokeilla suihkurusketusta. Tältä Ian näytti kaksi päivää ja neljä peseytymiskertaa myöhemmin:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

Lähteet: Caters ja @madeline.belle9/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat