Mainos

Moottoripyöräilijä kuvasi viimeiset sanansa kolarin jälkeen – video ei herkille

The Dragon -nimellä tunnettu vuoristotie Tennesseessä, Yhdysvalloissa oli vaatia kahden moottoripyöräilijän hengen lokakuussa.

Missourilainen Phillip Paul Polito, 29, ja teksasilainen Kevin Lee Diepenbrock, 41, olivat ajamassa moottoripyörillään tunnetun mutkaista vuoristotietä Tennesseessä, kun he törmäsivät toisiinsa äkkijarrutuksen yhteydessä. Molemmat ajautuivat tien reunan yli ja alas kivikkoista tienpenkkaa.

Polito kuoli onnettomuudessa ja Diepenbrock loukkaantui vakavasti. Diepenbrockilta murtui 12 kylkiluuta, hänen keuhkonsa puhkesivat ja hän sai lisäksi lukuisia muita murtumia.

Koska hän ei kyennyt liikkumaan, yritti hän soittaa hätänumeroon ja pyytä apua Facebookin kautta, mutta syrjäisen alueen matkapuhelinverkossa ei ollut tarpeeksi kenttää.

Turhauduttuaan Diepenbrock kuvasi kännykällään videoviestejä, joissa hän jätti jäähyväiset läheisilleen siltä varalta ettei selviä hengissä.

Yö ja karhut pelottivat

Yön lähestyessä Diepenbrock oli huolissaan vuoristoalueen tunnetusti runsaasta karhupopulaatiosta. Hänen vammoistaan vuotanut veri olisi saattanut houkutella paikalle nälkäisiä karhuja.

Diepenbrock löydettiin vasta 27 tuntia onnettomuuden jälkeen, kun ohikulkenut moottoripyöräilijä kuuli hänen avunhuutonsa. Hänet lennätettiin helikopterilla sairaalaan nosto-operaation jälkeen.

Onnettomuudesta hengissä selvinnyt Diepenbrock on päässyt jo sairaalasta ja jatkaa toipumistaan perheensä tukemana. Hän kertookin ajatelleensa perhettään maatessaan tienpenkassa ja halunneensa kertoa heille miten paljon hän rakastaa heitä.

Kännykkään tallennetut jäähyväiset eivät onneksi jääneet Diepenbrockin viimeisiksi sanoiksi.

Tapahtuneesta kertoi myös Motouutiset.fi.


---

3:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.