Montako kertaa tapaat vanhempasi ennen heidän kuolemaansa? Laske!

Uutuussivusto usuttaa tapaamaan vanhenevia vanhempia hyvin pysäyttävällä konstilla: laskemalla, montako kertaa ehdit heidät nähdä ennen kuin on myöhäistä.

Miltä tuntuukaan ajatus vanhempien menettämisestä? Läheisemme eivät ole aina vierellämme, ja sen muistaminen auttaa meitä saamaan enemmän irti elämästämme, uskovat Seeyourfolks.com -sivuston perustajat.

Sivusto kertoo, montako kertaa sinä ehdit tavata vanhempasi ennen kuin he kuolevat. Syöttämällä tiedot asuinpaikasta, vanhempiesi iät ja sen, montako kertaa keskimäärin tapaat heitä vuodessa, saat arvion siitä, montako yhteistä hetkeä teillä on jäljellä. Arvio perustuu maailmanterveysjärjestö WHO:n laskemiin eliniänodotteisiin.

Sivusto sai alkunsa kun eräs sen luojista, Luke Tipping, empi lähteäkö tapaamaan vanhempiaan vai jäädä juhlimaan kavereidensa kanssa, Huffingtonpost.com kirjoittaa. Hän teki laskelman siitä, montako kertaa hänellä olisi aikaa tavata vanhempiaan, ja lopputulos avasi silmät: luku oli pelottavan pieni. Sivustonsa hän toivoo herättelevän muitakin ihmisiä huomaamaan saman.

– Tähän mennessä olemme saaneet loistavaa palautetta ihmisiltä, jotka kertovat kuinka ovat saman tien varanneet loman äitinsä kanssa tai jättäneet puhelimensa pois ruokapöydästä nauttiakseen syvällisemmistä ja merkityksellisimmistä keskusteluista vanhempiensa kanssa, Tipping kirjoittaa.

Ovatko omat vanhempasi vielä elossa? Laske täällä, paljonko yhteisiä hetkiä on enää jäljellä.


Studio55.fi

Kuva Colourbox.com

Lähteet Huffingtonpost.com, Seeyourfolks.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja