Mainos

HTC:n yllätysjulkistus: tulevaisuuden nuorisoluuri

Virallisesti tänään alkaneessa Mobile World Congressissa huomio on kiinnittynyt pääasiassa suurien valmistajien lippulaivamalleihin, mutta pienenä yllätyksenä myös HTC esitteli messuilla joukon uusia puhelimiaan. Desire-sarjaan kuuluvat uutuudet kantavat mallinumeroita 530, 630 ja 825, ja etenkin viimeksi mainittu erottui joukosta selvästi poikkeavalla designillaan.

Desire 825:stä oli messuilla esillä sekä valkoinen että musta versio, ja puhelimissa huomion varasti kuorissa käytetty pistemäinen kuvio. Puhelinta testaamassa ollut yhdysvaltalainen PhoneArena-sivusto ehti tuoreeltaan kommentoimaan puhelimen ulkonäköä nuorekkaaksi, mutta samalla mielipiteitä jakavaksi. Kauempaa katsottuna puhelimen kuviointia voi erehtyä jopa luulemaan liaksi.

Teknisten tietojen osalta Desire 825 on pitkälti peruskauraa. 5,5 tuuman näyttö käyttää 720p-resoluutiota ja suorittimena toimii Qualcommin Snapdragon 400. Tallennusmuistia puhelimessa on 16 gigatavua ja RAM-muistia puolestaan kaksi gigatavua. Takakameran tarkkuus on 13 megipikseliä, etukameran 5 megapikseliä ja videokuvaus onnistuu FullHD-tarkkuudella. Muista teknisistä tiedoista mainittiin 2700 mAh:n akku ja Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.