Mainos

Mobiililaitteeseen saa nyt elokuvia pääkaupunkiseudun kirjastoista

Pääkaupunkiseudun kaupunginkirjastot eli HelMet-kirjastot tarjoavat asiakkailleen tuhansia elokuvia verkossa syyskuun alusta alkaen. Elokuvia voi katsella maksutta missä ja milloin vain. Katseluun tarvitaan kirjastokortti ja nettiyhteys.

HelMet-kirjastojen e-kokoelma on Pohjoismaiden kattavin.

– IndieFlix-elokuvapalvelu on kätevä tapa katsoa elokuvia, koska elokuvan katsomiseen tarvitaan vain kirjastokortin numero ja internet-selain, sanoo informaatikko Marja Hjelt Helsingin kaupunginkirjastosta.

Elokuvapalvelu on saatavissa kaikkiin laitteisiin, kuten tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin, joissa on käytössä internet-selain. Palveluun on saatavissa myös mobiilisovellus.

Palkittuja independent-elokuvia

IndieFlix-palvelun elokuvat ovat pienten ja itsenäisten independent-elokuvatuottajien käsialaa.

Elokuvat ovat englanninkielisiä tai englanniksi tekstitettyjä.

– IndieFlix tarjoaa asiakkaillemme loistavan mahdollisuuden nähdä laadukkaita elokuvia. Monet palvelun elokuvista on palkittu kuuluisilla elokuvafestivaaleilla kuten Cannesissa ja Sundancessa, Marja Hjelt kertoo.

Elokuvia on saatavissa yli 2 500. Mukana on myös animaatio- ja lyhytelokuvia.

Käyttö on helppoa

Palvelun käyttöä varten on luotava RBDigital Gateway -tili kirjastokortin numerolla. Mikäli kirjaston asiakkaalla on jo tili Zinio-lehtipalveluun, hän voi käyttää tätä tiliä RBDigital Gatewaylle kirjautumiseen.

Palvelussa elokuvia voi hakea tai selailla muun muassa genren mukaan. Elokuvaa klikkaamalla voi katsoa joko elokuvan trailerin tai koko elokuvan.

Uusi elokuvapalvelu on osa HelMet-kirjastojen e-kirjastoa, joka sisältää tuhansia sähköisiä kirjoja, sanomalehtiä, aikakauslehtiä, musiikkia ja tietokantoja.

E-kirjastosta löytyy myös Taskukirjasto-sovellus, joka tarjoaa kirjaston palveluita älypuhelimessa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.