MM-kisoissakin esiintynyt keskikenttätähti jatkaa Turussa – "Kaikki Suomessa tietävät kyvyt"

Veikkausliiga-seura FC Inter tiedotti maanantaina, että viime kauden lopussa seuraan siirtynyt Anthony Annan jatkaa turkulaisjoukkueessa tulevallakin kaudella. Interin ja Annanin sopimus kattaa kauden 2020.

Sopimuksen osapuolilla on kuitenkin mahdollisuus päättää sopimus ensimmäisen europelikierroksen jälkeen.

Interin päävalmentaja Jose Riveiro on tyytyväinen Annanin jatkoon seurassa.

– Kaikki Suomessa tietävät Annanin kyvyt jalkapalloilijana. Viime vuonna hän tuli auttamaan meitä kesken kauden ja kuten kenellä tahansa, hänelläkin otti oman aikansa päästä parhaalle tasolleen. Oikeastaan hän olisi ollut parhaimmillaan kauden viimeisissä peleissä, mutta ei voinut pelikiellon takia pelata, Riveiro sanoo seuran tiedotteessa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme aloittamaan hänen kanssaan nyt käytännössä alusta. Jos vertaamme häntä muihin keskikenttäpelaajiimme, hänen profiilinsa on erilainen ja siksi hän pystyy tuomaan joissain peleissä olemaan meille hyödyksi. Tarvitsemme joukkueeseen eri hetkinä erilaisia työkaluja, Riveiro kiteyttää.

64 maaottelua urallaan pelannut ja vuoden 2010 MM-kisoissa maataan edustanut Annan on nähty urallaan myös Israelin, Saksan, Espanjan, Hollannin ja Norjan pääsarjoissa. Suomessa hän tuli yleisölle ensin tutuksi HJK:ssa kausilla 2014 ja 2016-2018.

Ghanalainen valittiin vuoden 2017 parhaaksi keskikenttäpelaajaksi Veikkausliigassa.

Lue myös:

    Uusimmat