MM-kisoissa loukkaantunut olympiavoittaja leikattiin Turussa

Budapestin MM-kilpailuissa loukkaantunut keihästähti Keshorn Walcott on turvautunut suomalaiseen osaamiseen vammansa hoidossa. Walcott kertoo Instagram-tilillään, että hänen akillesjänteensä operoitiin Turussa tiistaina.

Tällä kaudella parhaimmillaan 85.85 Kuortaneella heittäneen Walcottin vasemman jalan akillesjänne repesi perjantaiaamuna harjoituskentällä ennen Budapestin keihäskisan karsintaa. MM-heitot jäivät heittämättä ja edessä on pitkä toipuminen.

Keskiviikkona Walcott päivitti kuulumisiaan Instagram-tilillään. Trinidad&Tobagon heittäjä julkaisi kuvan, jossa makaa sairaalavuoteella jalka kipsattuna.

Walcott kirjoittaa käyneensä läpi tunteiden vuoristorataa loukkaannuttuaan kauden pääkilpailun alla. Samalla edessä oli kuitenkin pikainen päätös siitä, kuinka vammaa ryhdyttäisiin hoitamaan. Walcottin mukaan päätös saapua Turkuun ortopedian erikoislääkärin Lasse Lempaisen leikkauspöydälle oli helppo tehdä.

– Olen kiitollinen, että hän onnistui mahduttamaan minut valmiiksi kiireiseen aikatauluunsa ja onnekseni voin kertoa, että leikkaus oli onnistunut, Keshorn kirjoittaa.

Lontoossa vuonna 2012 olympiakultaa voittanut Walcott kiittelee julkaisussaan Turussa saamastaan huolenpidosta. Seuraavaksi edessä on pitkä työ, jonka tavoitteena on paluu vauhdinottoradan päähän keihäskilpailuihin.

– Nyt voin keskittyä toipumiseen ja kuntoutukseen lähitulevaisuudessa. Tiedän, ettei siitä tule helppoa, luotan kuitenkin siihen, että Jumala johdattaa minut tämän läpi.

Lue myös:

    Uusimmat