Mainos

Miten voisin ilmaista ihastukseni 20 vuotta vanhemmalle miehelle? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miten mies reagoi, jos huomattavasti nuorempi nainen osoittaa olevansa tästä kiinnostunut? Olen siis kiinnostunut itseäni vajaa 20 vuotta vanhemmasta, miespuolisesta työkaveristani.

Tiedän hänen olevan siis "vapailla markkinoilla" ja olen kovin yrittänyt kerätä rohkeutta pyytää tätä esimerkiksi kahville, mutta pohdin kovin miten ihastuksen kohteeni mahtaisi ehdotuksestani oikein ajatella? En ehkä mitään "haudanvakavaa" parisuhdetta hae, jotain muuta ehkä. Olen siis 22, hän 40," kyselee nimimerkki 4everYoung.

Näin miehet vastasivat

”No, ei muuta kuin rohkeasti vaan eteenpäin. Mieshän on varmasti jopa imarreltu, kun olet aktiivinen. Ei kannata etukäteen itse arvioida, mitähän tässä käy, kyllä tilanne selviää, kun pääsette juttusille. Muutenkin elämässä kannattaa ottaa aloite omiin käsiin, eikä odottaa, että palkintoja putoaa jostain avaruudesta syliin. Yrittänyttä ei laiteta."
– 56, naimisissa

”Jos kiinnostunut nainen on muuten omaan makuuni sopiva, niin olisin ihan otettu huomiosta ja varmasti lähtisin kahville. Omalla kohdallani tuo haarukka lienee siinä kymmenessä vuodessa ennen kuin koen, että emme ole ehkä samoilla linjoilla ajatuksien osalta. Makuja on kuitenkin monia. Mutta suosittelen rohkaistumaan ja kysymään kahville, et ainakaan menetä siinä mitään. Mitä ikinä käykään, niin ainakin kysyit, eikä asia jää kummittelemaan takaraivoon.”
– 35, sinkku

"Hyvä nimimerkki 4everYoung. Heti aluksi kiitokset siitä, että nyt päässäni soi sekä Alphavillen Forever Young -hitti vuodelta 1984 SEKÄ PMMP:n 4ever young –kappale vuodelta 2012.

Mutta asiaan. En voi vastata koko miessukupuolen puolesta, mutta omalla kohdallani iso ikäero kieltämättä hämmentää. On toki totta, että ikä on vain numeroita, jos kaksi ihmistä viihtyy toistensa seurassa, ja haluaa jakaa elämänsä toisen kanssa. Mutta joitakin ihmisiä se vain voi häiritä. Voi siis olla, että ihastuksesi kohde on lähinnä vain imarreltu sinulta saamastaan huomiosta, mutta voi olla myös, että hän ajattelee, että olet samanikäinen kuin hänen lapsensa saattaa olla. Jos hänellä on lapsia, siis. Mutta kuten melkeinpä kaikissa tunne-elämään liittyvissä asioissa, tämäkin on täysin yksilökohtaista."
– 36, suhdestatus: tapailuhommia

"Mitäpä luulet miehen ajattelevan? Tämähän on parempaa kuin jaettu lottovoitto. Suurin osa (lue: kaikki) on satavarmasti imarreltuja, ja moni on valmis lähtemään kanssasi vaikka maailman ääriin. Joku saattaa hämmentyä ja kohteliaasti torjua tarjouksen, minkä syynä voi olla esimerkiksi ujous tai heikko itsetunto. Jälkimmäinen tarkoittaa, ettei mies uskalla lähteä mukaan, koska epäilee tuottavansa pettymyksen. Haluaisi muttei kehtaa.

Pyydä miestä kahville ja katso miten käy. Mutta muista, että tästä saattaa seurata ns. pukukoppikerskailua, jolla hän vankistaa asemaansa työpaikkasi uroslauman keskellä. Nuoren naisen ”valloitus” on parempi näyttö viriiliydestä kuin moottoripyörän hankinta tai maitohappoinen urheilusuoritus. Toisaalta, mitäpä sillä on väliä? Anna mökkeilevien perheenisien pitää omat himokkaat mielikuvansa ja pidä pää pystyssä."
– Herra 47, aviossa

 

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen


***

0:44

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.