Mainos

Miten ripsitupsut kiinnitetään? Meikkitaiteilija opastaa

2:26

Osaatko kiinnittää irtoripset? Pian osaat!

Tekoripset eivät enää ole viiden sentin mittaisia ripsinauhoja, joiden kiinnittäminen on hankalaa taiteilua. Nykyisin marketeissa myydään ripsitupsuja, joko yksittäisinä tai kolmen sarjoissa.

– Tykkään näitä enemmän kuin tekoripsinauhoista, näillä saa luonnollisemman näköisen lopputuloksen. Nauhat ovat monesti lähteneet irtoamaan. Se on inhottavaa, jos on vaikka juhlissa, aina pitää olla ripsiliimaa mukana, meikkitaiteilija, Miss Helsinki -finalisti ja Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu Mailis Penttilä sanoo.

–  Nauhat ovat usein liian pitkiä, ja ne painavat monesti jostakin. Nämä ovat pienempiä ja kevyempiä. Jos on aloittelija ripsien laitossa, suosittelen näitä.

Kolmen ripsen tupsuja ei tarvitse laittaa monia. Niitä voi lisätä vain silmän ulkonurkkaan. Tupsu kastetaan liimaan, joka kiinnittää sen ripsien tyveen.

– Vaikka liima on mustaa, se näkyy vähän. Kun se kuivuu ihan mustaksi, sitä ei huomaa. Jos on hyvä liima, se pysyy hyvin, mutta myös irtoaa helposti, ja liima kuivuu näkymättömäksi, Penttilä neuvoo.

Katso videolta, miten tupsujen kiinnittäminen sujuu!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.