Miten löytää Se Oikea? Deittiasiantuntija Tiina antaa oleellisen vinkin: "Sillä pääsee jo aika pitkälle"

Mistä Se Oikea löytyy? Käsikirja opastaa rakkauden metsästäjiä 8:43
Mistä Sen Oikean löytäisi? Tiina Svensk kirjoitti aiheesta kirjan.

Ihana, kamala treffailu! Seksuaalikasvattaja Tiina Svensk antaa uunituoreessa Deittailijan käsikirja -oppaassaan vinkkejä ihmissuhdemarkkinoille.

Deittailu voi tuottaa päänvaivaa. Sitä helpottamaan seksuaalikasvattaja Tiina Svensk kirjoitti oppaan nimeltä "Deittailijan käsikirja". Hän paljastaa Huomenta Suomessa yhden kirjan tärkeimmän opetuksen. Koko keskustelun näet yllä olevalta videolta!

– Mieti, mitä ihan oikeasti haluat ja miten kerrot siitä muille.

Käytännössä sinun pitäisi itse hahmottaa, mitä haluat ja osata kommunikoida se treffikumppaneillesi.

– Sillä pääsee jo aika pitkälle.

Liian suuria odotuksia rakkaudelle?

Kumppanilta toivottujen asioiden lista on hyvin yksilöllinen asia, mutta toiveiden suhteen voidaan joskus mennä utopistisiin sfääreihin. Svensk suosittelee ensin listaamaan kaikki asiat, joita toivot elämältäsi ja jaottelemaan ne niin, että jotkin niistä kuuluvat romanttiselle kumppanille ja jotkut joillekin muille.

– Toiveiden ja tarpeiden lista, joka romanttisen kumppanin tulisi täyttää, on aika pitkä ja ehkä jopa kohtuuton, hän sanoo.

– Lataamme aika paljon toiveita romanttista kumppania kohtaan, vaikka ne asiat, mitä siltä toivoo, voisi ehkä tehdä itsekseen tai ystävien tai muiden läheisten kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat