Kuinka hyvin kestät kumppaniasi kotona koko ajan – mitkä miehen tavat ärsyttävät? Naiset vastaavat

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miten hyvin kestät kumppaniasi 24/7, vai kestätkö? Mikä pikkuasia tai kumppanisi tapa on alkanut ensimmäisenä ottaa aivoon? Mitä ajattelet hermojen menemisen hetkellä: osaatko rauhoitella itsesi, vai alatko raivota?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"En kestäisi, eihän se ole luonnollista olla toisessa kiinni koko ajan. Mies onneksi voi käydä vielä töissä työpaikalla. Eniten ärsyttää puhelimen räplääminen vähän väliä ja sillä turhaan pelaaminen. Huomautan, että lapsenkin kanssa pitää leikkiä ja niin edelleen."
– 28, avoliitossa 

"Paremmin kestän nyt, kun molemmilla univelka on historiaa. Alussa ottivat aivoon jatkuvat neuvot. Avasin suuni, neuvot loppuivat. Räjähdyspisteessä puhisen hetken omissa oloissani. Viimeksi huusin riidan aikana teininä, nyt olen enemmänkin jäätävän asiallinen."
– 28, naimisissa

"Oikein hyvin kestän. Korona-aika on syventänyt parisuhdetta entisestään, ja olen iloinen ja ylpeä siitä, miten hyvin reagoidaan kriisitilanteessa ja puhalletaan yhteen hiileen. Alun perinkin olin tyytyväinen, kun vihdoin löysin miehen, joka ei ärsytä minua."
– 44, kihloissa

"Ikävä kyllä en osaa aina rauhoitella itseäni, saatan hermostua vähäksi aikaa, mutta pian lepyn. Minua ärsyttää suunnattomasti, kun mies ei siivoa, tai jos hän juo kaljaa. Yleensä mies vielä sanoo, että on siivonnut, tai ei juo, mutta teot kertovat muuta..."
– 25, kihloissa

"Ihan hyvin kestän, tietysti tulee riitatilanteita tai ärsyyntymisiä, jollon en sitä hillitse, vaan päästän kaikki pihalle. Eniten äsryttää yksinkertaisuus ja se, ettei osaa aina astua toisen saappaisiin."
– 19, parisuhteessa

"Kotona ollessa hän on vain puhelimella tai tabletilla ja kuulokkeet päässä. Usein hänellä siinä vaiheessa häviää ajantaju ja taju siitä, mitä ympärillä rapahtuu. Yleensä lähden vain sitten ulos tai ystävien luokse saadakseni jotain elävää juttuseuraa. "
– 41, kihloissa ilman sormusta 

"Totta kai toisessa alkavat pienet asiat ärsyttämään, jos on tottunut siihen, ettei toinen ole 24/7 siinä. Jos meinaa keittää yli, lähden rauhoittumaan ja palaan, kun pystyn asiallisesti keskustelemaan. Ei huuto/raivoaminen auta."
– 23, avoliitossa

Alla näet seuraavan kysymyksen – nainen, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat