Mainos

Mitä nukkuminen kertoo parisuhteesi tilasta?

Se, missä asennossa nukut kumppanisi kanssa, paljastaa suhteenne laadun. Oletteko "lusikassa" koko yön vai levittäydytkö sänkyyn kuin meritähti?

Nukkuma-asentosi kertoo parisuhteestasi, paljastaa tunteesi ja sen, kuka suhteessanne määrää. Tohtori Pam Spurr listasi yleisimmät uniasennot ja niiden merkitykset.

Lusikka, mies takana

Lusikka-asennossa kumpikin makaavat kyljellään kasvot samaan suuntaan, vartalot kiinni toisissaan. Asento paljastaa sen, että mies on suojelevainen ja kunnioittaa jonkin verran perinteistä mies-nainen-roolijakoa. Mies ylettää koskettelemaan sinua joka kohdasta ja tunteet voivat olla hyvin voimakkaita. Spurr varoittaa kuitenkin, että jos intiimiä kanssakäymistä ei ole, asento paljastaa, että yhteiselo on platonisella pohjalla.

Lusikka, nainen takana

Asento sama kuin yllä, tällä kertaa vain nainen on miehen takana. Tämä asento paljastaa sen, että naisessa on paljon äidillisiä piirteitä ja että nainen on suhteen selkäranka. Mies ei pelkää voimakasta naista ja nainen on miehen emotionaalinen ankkuri. Asento toimii, niin kauan kuin tarpeet ja tunteet eivät ole ristiriidassa.

Kaukana toisistaan

Kumpikin nukkuu omalla reunallaan sängyssä. Välissä on paljon tilaa ja selät ovat kohti toista. Tämä asento paljastaa, että suhteesta puuttuu läheisyyttä ja intiimiyttä. Kumpikin osapuoli on hyvin itsenäinen ja tulee toimeen omillaan. Jos tämä ei ole ongelma, kaikki on hyvin, kunhan muuten suhteesta löytyy lämpöä. Tämän asennon riskinä on toisen sulkeminen pois ja jättäminen kylmäksi.

Tähti ja poistyönnetty

Toinen nukkuu kuin meritähti jokainen raaja osoittamassa eri suuntaan. Toinen nukkuu sängyn reunalla miten mahtuu. Tämä asento paljastaa, että levittäytyjä on se, joka dominoi parisuhdetta. Hän saattaa olla myös itsekeskeinen, omahyväinen ja tietämätön kumppaninsa tunteista.

Tarvitsen sinua!

Toinen makaa selällään ja toinen käpertyneenä tämän kainaloon tiukkaan syleilyyn. Tämä asento paljastaa, että selällään nukkuva on suhteen voima ja peruskivi ja tarjoaa mielellään emotionaalista tukea käpertyjälle.

Ristiriitaisia viestejä

Toinen nukkuu sikiöasennossa hyvin peiteltynä kasvot toiseen, joka makaa selällään. Tämä asento paljastaa, että sikiöasennossa nukkuva kaipaa läheisyyttä ja lohtua, muttei kykene ilmaisemaan tunteitaan ja tarpeitaan kunnolla kumppanilleen, joka on itsevarmempi ja tietää mitä haluaa. Spurrin mielestä onkin siis tärkeää tunnistaa ongelma, jotta siitä voi puhua.

Alistuva

Toinen makaa vatsallaan sormenpäät kurotettuina koskettamaan kumppania, joka makaa selällään tai kyljellään. Tämä asento paljastaa, että kurkottava puoliso on alistuva ja selällään nukkuva puolestaan se, joka päättää kaapin paikan.

Puhdasta himoa

Kumpikin on käpertynyt hyvin lähelle toisiaan, jalat kietoutuneina yhteen ja erogeeniset alueet miellyttävästi lähellä toisiaan. Tämä asento viestii suuresta määrästä halua, intohimoa ja tunteellisuutta.


Älä masennu, jos nukkumisasentosi viestii negatiivisia asioita, sillä poikkeuksiakin on olemassa. Esimerkiksi usein nukkuessa tulee kuuma ja sen takia nukkujat kierähtävät kauemmaksi toisistaan. Spurr sanoo, että kaikki on hyvin, jos ennen kauemmas kierähtämistä pariskunta kuitenkin suukottaa tai halailee.


Lähde: The Sun

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.