Mitä merkitsee erikoinen päivämäärä 11.12.13? Numerologi paljastaa

Tänäkin vuonna moni pariskunta avioituu ikuistaakseen vihkisormuksiinsa erikoisen päivämäärän – joka ei varmasti monelta tule vuosien saatossa unohtumaan. Päivämäärä 11.12.13 on osoittautunut suosituksi vihkipäiväksi, mutta mitä merkitystä erityisellä numeroyhdistelmällä todella on?

Numerologi Pia Vuorela kertoo, että 11.12.13 on päivämäärä, joka on universumille erityisen otollinen. Se, että tietty päivämäärä olisi jollekin onnenpäivä, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jokaiselle kyseisenä päivänä avioituneelle riittäisi avio-onnea, sillä numerologian mukaan jokaisen ihmisen syntymäpäivä määrittelee tarkkaan sen, milloin on sopiva hetki suurille päätöksille kuten avioliiton solmimiselle.

– Tänään on universumin mestarikakkospäivä, joka on tunteellinen ja myönteinen. Jos ajatellaan, että pitäisi löytää hyvä päivä mennä naimisiin, niin periaatteessa tämä päivä on juuri sitä, Vuorela toteaa.

Se, että päivä on universumille onnekas päivä, ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se olisi onnekas päivä kaikille. Jokaisen kohdalla onnenpäivät ja hieman epäonnisemmat päivät määrittyvät yksilöllisesti.

– Kun selvitetään, että millainen, päivä, vuosi tai kuukausi kulloinkin on niin silloin katsotaan myös sitä, että mikä on kunkin oma syntymänumero, Vuorela kertoo.

Mikä olisi numerologian mukaan paras hetki mennä naimisiin?

Numerologiassa lasketaan ennemmin vuosia kuin päiviä ja syntymäpäivän mukaan tietyllä kaavalla laskettu joka yhdeksäs vuosi koetaan usein tavallisesti epäonnisempana, sillä joka yhdeksänteen vuoteen liittyy paljon muutoksia. Tästä syystä numerologian mukaan tärkeintä olisi, että avioliiton kaltaisia suuria sitoumuksia ei tehtäisi juuri tuona vuonna.

– Ihmisen syntymäpäivän perusteella määrittyvä tietty joka yhdeksäs vuosi on sellainen, ettei ihmisen tulisi silloin mennä koskaan naimisiin – ei kannata tehdä mitään sellaista, mitä toivoisi pysyväksi, Vuorela toteaa.

Myös tietyillä päivillä on numerologiassa merkitystä.

– Kolmas päivä katsotaan yleensä onnekkaaksi päiväksi, koska numero kolme on onnennumero. Rakkausasioita silmällä pitäen myös numerot kuusi ja kaksi ovat päivinä hyvä. Numerot kaksi ja kuusi ovat tunnenumeroita ja varsinkin numero kuusi merkitsee sitä, että lähimmäiset ovat tärkeitä, Vuorela kertoo

Kun pariskunta menee naimisiin, on hyvin harvinaista, että heillä olisi kummallakin sama onnekas päivä. Tästä syystä Vuorela kehottaakin hääpäivää valittaessa yksinkertaisesti karttamaan sekä sulhasen että morsiamen yhdeksättä vuotta kun juhlapäivää valitaan.

– Jos olisin itse menossa naimisiin, niin en laskisi numerologisesti jotain tiettyä päivämäärää milloin voisimme mennä naimisiin, vaan katsoisin, että silloin kummallakaan ei ole meneillään yhdeksäs vuosi, Vuorela vinkkaa.

Astrologiasta ja horoskoopeista muistuttava numerologia on näennäistiedettä, jonka mukaan erilaiset päivämäärät kätkevät erilaisia henkilön luonteeseen, tulevaisuuteen ja kohtaloon liittyviä seikkoja.

Lue myös:

Heli Kuitunen, heli.kuitunen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat