Mitä ihmettä tarkoittaa OOTD?

Internet on pullollaan slangisanoja, lyhenteitä ja hashtageja, jotka saattavat jopa tottuneempaakin näpyttelijää hämmentää. Oletko jo törmännyt tällaiseen outoon kirjainryppääseen kuin "OOTD" – mitä se oikein tarkoittaa?

Tiedätkö jo, mitä lyhenne OOTD merkitsee? Twitterissä ja eritoten kuvien jakopalvelu Instagramissa kyseinen lyhenne vilahtelee tuon tuostakin hashtagien eli # -merkin edessä. Samaiseen ilmiöön törmää tätä nykyä myös Facebookissa. Mutta mitä ihmettä tuo kirjainrypäs oikein tarkoittaa?

Lyhenne OOTD tulee englanninkielisistä sanoista "Outfit of the Day", eli suomeksi "päivän asukokonaisuus".

Sosiaalisen median käyttäjät lisäävät kyseisen lyhenteen jakaessaan kuvia joko itsestään tai valitsemistaan vaatteista, jotka ovat sommiteltu kauniisti esimerkiksi lattialle tai henkariin roikkumaan. Kuvaan halutaan ikuistaa mistä kaikista elementeistä oma asukokonaisuus tällä kertaa koostuukaan – tarkoituksena on usein myös inspiroida muita muodinystäviä.

Outfit of the day -kuvissa esitellään muille, mistä oma asukokonaisuus oikein koostuu tänään.

Kyseinen lyhenne on erityisen suosittu nuorten naisten sekä muoti- ja lifestylebloggaajien keskuudessa, jotka ovat kiinnostuneita niin muodista, trendeistä sekä vaatteista: ja mikäs sen hauskempaa kuin esitellä koko maailmalle omaa tyylitajuaan ja mitä onkaan tullut viime aikoina shoppailtua!

Suosittuja muotiin liittyviä #hashtageja

#accessories #beauty #beautiful #classy #clothes #clothing #clubsocial #cute #design#dress #eyes #fashion #fashionable #fashiondiaries #girl #girls #glam#hair #heels #highheels #hot #instafashion #instagood #jewelry #love #loveit#makeup #me #model #musthave #nails #ootd #pants#photooftheday #pink #pretty #purse #outfit #tagsta_fashion #shoes #shopping #style #styles#stylish #swag* #swagger #TagsForLikes #weheartit

Swag* on usein kehu vaatetyylille ja ulkonäölle, tai sen tarkoitus on esitellä itseään (tai tyyliään) muille. Se kuvastaa myös itsevarmuutta.


Lue myös:


Teksti: Katri Koskinen

Lähde: Internetslang.com, Urbandictionary.com, Tagsforlikes.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja