Mitä ihmettä Nissan tekee? Vuokraa satoja kilpailevia automalleja ja pistää ne omiin liikkeisiinsä

30 000 litraa vettä per auto – Nissanin huima tiskikonetesti 1:48
Nissan pesee uudet autonsa valtavassa tiskikoneessa.

Nissanilla on Yhdysvalloissa erikoinen kampanja. Uuden Rogue-mallin rinnalla myymälöissä seisoo nimittäin kohta kilpailijan tuote.

Nissan uskoo, ettei sen uudella Rogue-katumaasturilla ole vaikeuksia pärjätä vertailussa Toyotan RAV4:ää vastaan. Itse asiassa Nissanin luotto on niin kova, että Nissan-liikkeissä uuden Roguen vieressä seisoo RAV4.

Luit aivan oikein. Nissan haluaakin, että potentiaaliset ostajat vertaavat sen uutukaista Toyotan suosikkimalliin sekä myymälässä että koeajolla.

Kyseessä on joulukuun ajan kestävä kampanja, ja Toyotat ovat Nissanin vuokraamia. Autoliikkeiden ei ole pakko ottaa kilpailijan autoa myyntilattioilleen, mutta Nissan uskoo, että sen 1 074 liikkeestä noin puolet tarttuu erikoiseen myyntikikkaan.

Kannattaako riski?

Aiheesta uutisoivan Autoblogin mukaan Nissan ottaa melkoisen riskin, sillä RAV4 on saanut yhdysvaltalaismedioissa parempia arvioita kuin Rogue. 

Ei kuitenkaan olisi suuren suuri yllätys, jos Nissan-liikkeissä nähtävät RAV4:t olisivat auton kaikkein halvimpia versioita tylsän värisinä ja vieressä olevat Roguet paremmin varusteltuja ja väriltään näyttävämpiä. 

Rogue tunnetaan Euroopassa nimellä X-Trail.

Lähde: Autoblog

Lue myös:

    Uusimmat