Mitä ihmettä? Megatähti maksaa kohunäyttelijän asumisen

Kohutähti Lindsay Lohanin ei suinkaan tarvitse itse maksaa huikeaa vuokraansa, sillä tähden suojelusenkelin aseman ottanut Oprah Winfrey kustantaa kaiken.

Kesän lopulla vieroituksesta päässeen, kohuissa rypeneen näyttelijä Lindsay Lohanin nähtiin elokuussa kantavat omaisuuttaan Greenwich Villagessa, mutta lokakuussa kohutähden tavaroiden nähtiin siirtyvän trendikkäällä SoHon alueella sijaitsevaan asuntoon.

Daily Mailin saamien tietojen mukaan Lohanin vuokra SoHossa on 12 400 euroa kuussa ja huiman summan pulittaa Lohanin tuki ja turva, talk show -juontaja Oprah Winfrey.

Kun Lohan muutti lokakuussa New Yorkin Sohoon, oli vielä epäselvää, kuka kustansi vararikossa olleen tähden asumisen kaksikerroksisessa asunnossa, jossa on kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Nyt Lohanin tunteva lähde on kuitenkin paljastanut, että tähden elämisen maksaa todellakin itse Winfrey. Aivan syyttä Winfrey ei kukkaroaan ole avannut, sillä tähden asuessa hulppeassa asunnossaan Winfreyn omistamalle OWN-kanavalle kuvataan dokumenttia Lohanin elämästä.

Lohanin kerrotaan saavan dokumentista 1,5 miljoonaa euroa.

Millaisia luksustaloja Jokakodin sivuilla on myynnissä?Tutustu yli puolen miljoonan euron arvoisiin kohteisiin!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja