Mitä draamaa! HJK rokotti tästä karmaisevasta virheestä – sitten pamahti hölmö ulosajo

HJK avaa maalihanat! Qarabagilta karmaisevaa höntyilyä 1:13
Katso: HJK avasi maalihanansa Töölössä erikoisen tapahtumasarjan päätteeksi.

Helsingin Jalkapalloklubi pelasi torstaina Qarabagia vastaan Töölössä. Eurooppa-liigan kolmannen karsintakierroksen toinen osaottelu päättyi ensimmäisen tavoin HJK:n 1–2-tappioon.

Torstaina HJK teki yhteismaalit tasoittavan osumansa maalivahdin virheestä kymmenen minuutin kohdalla.

Topi Keskinen pääsi kiinni harhasyöttöön ja pelasi Bojan Radulovicin läpiajoon. Viimeistely ei alkuun onnistunut, mutta lopulta Santeri Hostikka pääsi laukomaan lähietäisyydeltä sisään.

Katso ottelun avausmaali ylälaidan videolta.

Kuusi minuuttia HJK:n maalin jälkeen, joutui helsinkiläisjoukkue kuitenkin kymmenelle miehelle.

Laitapelaaja Kevin Kouassivi-Benissan pelasi huolimattomasti ja törttöili itselleen kaksi keltaista korttia kahteen minuuttiin, eli punaisen kortin ja aikaisen suihkukomennuksen.

Katso alta, millaiset rikkeet johtivat Kouassivi-Benissanin ulosajoon.

HJK-pelaaja törttöili kaksi keltaista kahteen minuuttiin 0:43
Kevin Kouassivi-Benissan näki punaista.

HJK joutui täten yhden miehen vajaalle, eivätkä huonot uutiset päättyneet siihen.

40 minuutin pelin kohdalla kapteeni Miro Tenho loukkaantui, minkä jälkeen HJK:n keskikenttäpelaaja Giorgios Kanellopoulos aiheutti Qarabagille rangaistuspotkun.

Vaikka Niki Mäenpää aavisti maalillaan oikein, upposi Tural Bayramovin laukaus oikeaan alakulmaan. Osuma vei Qarabagin yhteismaaleissa 3–2-johtoon.

Lopulta Qarabg voitti pelin 2–1-lukemin, pudottaen HJK:n Konferenssiliigan karsintoihin.

Juttua päivitetty 17.8. kello 21:45 – Juttua muotoiltu uudelleen pelin päätyttyä.